Confindustria România, Patronatul companiilor din România cu capital italian, a transmis un mesaj public către GUVERNUL ROMANIEI pentru modificarea restricţiilor de intrare în România din cauza carantinei obligatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"OFERIM COMPANIILOR CEA MAI BUNĂ ŞANSĂ DE A INCEPE MAI BINE”

"Companiile italiene din România au suferit foarte mult din cauza situaţiei socio-economice grave derivate din pandemie, astăzi suntem conştienţi că trebuie să ne reevaluăm viitorul, să avem o nouă viziune productivă care să includă şi o dimensiune socială diferită. În această fază foarte delicată, prezenţa proprietăţii alături de lucrători este esenţială pentru a decide împreună noile strategii.

ANTREPRENORII, MANAGERII şi LUCRATORI, cele trei pilastruri fundamentale ale companiei trebuie să fie în fruntea unui real restart industrial şi productiv. STOP la blocurile impuse numai de birocraţie.

Mai degrabă, iniţial adoptăm măsuri de sănătate preventivă la intrarea în ţară care permit mobilitatea deplină a forţei de muncă în securitatea sănătăţii, în special managementul pentru a economisi ceea ce mai poate fi salvat.  

Se preconizează că peste un milion de locuri de muncă vor fi pierdute, nu mai este timp pentru indecizie. 

Confindustria România solicită Guvernului să vină cu o soluţie concretă care să fie implementată imediat din 3 iunie, în conformitate cu  actuala propunere de la Bruxelles privind deblocarea circulaţiei  persoanelor între ţările membre UE.

Confindustria România solicită Guvernului României să lase antreprenorii italieni care pot face ceea ce fac cel  mai bine, adică, sa rămână aproape de companie şi de angajaţii lor, pentru a contribui la producerea de valoare pentru companie, pentru compania românească şi pentru familiile lor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.