Reduceri de până la 35% şi pachete turistice la un preţ special cu voucherele de vacanţă emise de Up România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toţi românii care lucrează în sectorul public vor primi, până la sfârşitul lunii noiembrie, o primă de vacanţă în valoare de 1.450 de lei, sub formă de vouchere.

Ne bucurăm că putem să oferim românilor soluţii pentru o vacanţă reuşită şi accesibilă în România. Angajaţii din sectorul public sau privat care primesc vouchere de vacanţă emise de Up România au reduceri semnificative pe parcursul anului 2018 şi pot beneficia de pachete pentru vacanţa de vară la un preţ special”, a declarat Elena Pap, director general Up România.

Prin intermediul partenerilor strategici ai Up România, beneficiarii voucherelor de vacanţă Chèque Vacances pot plăti, de exemplu, 833 de lei pentru un sejur de 7 zile/persoană la Marea Neagră, în lunile de vară, la un hotel de 3 stele. Ofertele sunt disponibile pe portalul dedicat: www.vacanteromanesti.ro.

Voucherul de vacanţă este acceptat de numeroase agenţii de turism acreditate, pensiuni, hoteluri şi unităţi de tratament. Emis pe suport de hârtie sau electronic, acesta poate fi folosit pentru plata serviciilor turistice pe teritoriul României: cazare, masă, transport, tratament balnear, servicii de agrement.  Serviciile turistice plătite cu voucherele de vacanţă cuprind cel puţin o noapte de cazare.

Instituţiile care vor acorda vouchere de vacanţă este necesar sa aibă prevăzut în buget acest tip de cheltuială. Printre reprezentanţii sectorului public care pot beneficia de vouchere de vacanţă Chèque Vacances se numără cadrele didactice, angajaţii primăriilor, ai consiliilor locale şi judeţene şi ai direcţiilor subordonate acestora, angajaţii poliţiei locale şi cei ai spitalelor municipale şi judeţene.

”Up România s-a alăturat cu bucurie acestei iniţiative guvernamentale şi a creat pentru instituţiile publice o ofertă atractivă  pentru achiziţia voucherelor de vacanţă ”, a precizat Elena Pap, director general Up România.

De asemenea, instituţiile publice beneficiază de facilităţi, precum:

  • Consultant dedicat: pe întreaga durată a contractului, comenzile pot fi gestionate rapid, comod şi sigur prin e-mail, fax sau accesând varianta online - www.chequeonline.ro.
  • Rambursarea voucherelor comandate şi nedistribuite.
  • Asigurarea coletului cu vouchere: orice distrugere sau pierdere a voucherelor intră în responsabilitatea Up România.
  • Livrare rapidă şi personală, direct la persoana desemnată, cu prioritate, pentru ca voucherele să ajungă la beneficiari  în cel mai scurt timp posibil.
  • Afiliere la cerere: beneficiarii voucherelor de vacanţă care doresc să îşi petreacă sejurul într-o anumită unitate turistică, ce nu face încă parte din reţeaua de parteneri afiliaţi Up România, poate transmite o solicitare şi, în cel mult 24 de ore, un consultant al companiei ia legătura cu unitatea respectivă.
  • Personalizarea voucherelor cu denumirea insituţiei şi un mesaj dedicat angajaţilor.
  • Livrarea voucherelor de vacanţă în carnete.

O instituţie publică poate achiziţiona vouchere de vacanţă pe SICAP, unde se iniţiază achiziţia directă.

Până în prezent, peste 150 de instituţii publice au ales UP ROMÂNIA S.R.L. ca furnizor de vouchere de vacanţă.

În România, peste 700.000 de persoane folosesc tichete de masă Chèque Déjeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanţă Chèque Vacances, tichete sociale Chèque de Sevices, tichete sociale pentru grădiniţă şi tichete de creşă Chèque Bébé.

Grupul Up:

Grupul Up este un grup internaţional şi solid. Comercializează produse şi servicii sub diferite forme: tichete, carduri sau aplicaţii mobile în 19 ţări. În fiecare zi, însoţeşte peste 24,5 de milioane de utilizatori din întreaga lume. În 2015, Grupul Chèque Déjeuner a devenit Grupul Up: un nume al progresului, dinamismului şi optimismului, care reflectă diversitatea ofertei sale.

www.up.coop

UP ROMÂNIA S.R.L.

UP ROMÂNIA S.R.L. a fost înfiinţată în anul 2002 şi deserveşte peste 20.000 de clienţi şi 700.000 de beneficiari. Portofoliul său de produse include tichete de masă pe suport de hârtie şi carduri de masă Chèque Déjeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanţă Chèque Vacances, tichete sociale Chèque de Services, tichete sociale pentru grădiniţă, tichete de creşă Chèque Bébé. www.upromania.ro

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.