Alegerea tipului de tort ce încununează cu succes planul unui eveniment înseamnă o misiune cu gust special, la propriu şi la figurat. Poate că banal pentru unii la prima vedere, un tort vine cu o provocare estetică şi mai apoi culinară. Ori alegerile de acest gen trebuie să fie acel mix ideal pentru satisfacţia tuturor. Art Dessert ne prezină un top al preferinţelor în materie de torturi destinate a fi piesă centrală de prezentat în cadrul unui eveniment special.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Torturile de botez

Cu o încărcătură aparte, torturi botez reprezintă categoria deserturilor ce se adresează, vizual vorbind, categoriei celor mici, iar ca şi gust se îndreaptă şi spre preferinţele adulţilor. Cu alte cuvinte, alegi un tort după un design plăcut de cei mici, savurat mai ales de cei mari. Reprezentanţii Art Dessert ne specifică faptul că o mare majoritate se îndreaptă spre tipul de tort cu design ce include figurină de tip bebe, cu elemente specifice pentru acest tip de eveniment. Nu lipseşte imprimarea numelui celui botezat, cum de altfel nici culorile vii nu sunt omise.

Ca sfaturi în alegerea acestui tip de tort se menţionează faptul că originalitatea este cea care nu păleşte în faţa oricărui alt aspect. Gustul poate fi selecţionat dintr-o largă serie de compoziţii, însă când vine vorba de aspect există o aşa zisă ierarhie: tort spectaculos, minuţios lucrat în elemente, cele cu figurine, cele colorate şi nu în cele din urmă cele clasice. Mai nou, provocarea cofetarilor pare să fie aceea de a realiza un tort după modelul pe care părinţii îl au în minte. De asemenea, torturile cu imprimeuri, cu fotografia copilului par să fie de o atracţie maximă, situându-se în topul preferinţelor clienţilor ArtDessert.

Torturile aniversare

O idee clasică la orice zi onomastică este de a alege un tort care să reprezinte modalitatea de a felicita şi aniversa o persoană. Pentru a păstra şi tonul personal, pare că este mai flatant să alegem un tort care să facă referire la aspecte din viaţa celui vizat. Aşadar, Art Dessert ne prezintă spre exemplu acele tipuri de torturi pe care le poţi oferi cu succes colegilor de muncă: un tir sau o formă de chitară pentru cei pasionaţi de muzică sunt doar câteva din idei.

Pentru a ţi se asigura succesul alegerii este de preferat să fii cât mai specific. Din nou, compoziţia este una variată ca şi opţiuni. La partea de design se ţine cont în mod special de mesajul transmis. Un simplu “la mulţi ani” parcă nu mai are farmec. Poţi în schimb să încerci somptuosul tort cu elemente deosebite care să sugereze statutul la aniversarea unei vârste: trabuc, ceas scump etc. Sau, în varianta feminină, un tort de o eleganţă aparte care nu numai că vine cu elemente florale, comestibile şi atât de bine lucrate încât par reale, însă totul pe un fond colorat, un fondant care te duce cu gândul subtil la complexitatea femeilor şi plăcerea lor de a avea un stil unic.

Una peste alta, opţjuni sunt multiple şi aşa cum ne menţionează şi cei de la Art Dessert, ar fi bine să ne axăm pe ideea de altceva. Un stil apare va fi mereu mai apreciat. Şi după ce descoperi partea creativă rămâne de văzut cum adaptezi ideea tortului mult visat la un anume eveniment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.