Fie ca esti o mama eleganta, cu numeroase rochii in garderoba sau iti place comoditatea hainelor sport si casual, in ziua de astazi iti poti satisface placerile vestimentare alaturi de copilul tau.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La doar un click distanta, poti gasi haine mama-copil deosebite, care sa va completeze personalitatea si care sa puna in valoarea legatura speciala dintre voi doi.

SET Rochii Lolly Negru

Daca esti in cautare de haine mama-copil care sa va scoata din anonimat, acest set este ideal datorita insertiilor de material brodat cu tradafiri. Modelul traditional va va ajuta sa faceti o impresie extraordinara in fata tuturor care apreciaza hainele unice, ce imita portul romanesc de altadata. Materialul lejer, din triplu voal, cu volan dispus pe umeri, te va cuceri pe loc, aceste haine mama fiica fiind ideale pentru orice ocazie.

SET Rochii Sport Rosii

Ai o fiica, care te imita mereu si vrea sa poarte aceleasi tinute ca tine? Inseamna ca esti o norocoasa. Cu acest set de haine mama-copil, ii vei putea indeplini micutei tale dorinta arzatoare de a fi exact ca tine. Cu siguranta, veti face o pereche incantatoare, oriunde veti merge imbracate asa. Veti atrage privirile tuturor si te vei simti mandra de calitatea de parinte.

Set Treninguri Army Family

Pe internet, vei gasi nu numai haine mama-copil, ci si haine identice pentru intreaga familie. Copilul tau se va bucura enorm sa faca pereche cu parintii sai, asa ca achizitionarea unui set de treninguri pentru mama, tata si copil este cel mai frumos cadou pe care vi l-ati putea face de sarbatori. Acesta este realizat din bumbac usor elastic, are un croi lejer si poate fi purtat in orice imprejurare.

Set Treninguri Effect Family

Ai nevoie de treninguri cu stil si extrem de confortabile pentru intreaga familie? La HaineDeVis, gasesti tot ceea ce iti trebuie in materie de vestimentatii: rochii dama, haine copii, treninguri, salopete si haine mama-copil, ce pot fi comandate rapid si sigur, la preturi excelente. Treningurile pentru parinti si copii au devenit extrem de populare in ultima perioada si sunt ideale pentru sezonul racoros. Ele sunt foarte confortabile, asa ca reprezinta tinuta ideala pentru iesirile in formula completa in parc, la mall sau la cumparaturi.

HaineDeVis ofera haine online realizate exclusiv in Romania, cu finisaje de calitate si modele create in propriul atelier de productie. Oricand ai nevoie de haine mama-copil sau pentru intreaga familie, HaineDeVis este cea mai buna alegere. Aici, vei gasi reduceri ofertante la toata gama de rochii dama, haine copii, treninguri, salopete si rochii mama si fiica, astfel incat sa fii mereu sic, indiferent de anotimp.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.