Exista o categorie de oameni pentru care nevoia de locuire impune standarde mult mai înalte de confort. Astfel se face că în Capitala cererea pentru locuinţe spaţioase, de lux, sau penthouse este din ce în ce mai mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iar, dacă doreşti să fii tu cel care deţine cea mai speciala locuinţă dintr-un imobil şi vrei să faci o buna alegere, ia în calcul un penthouse de închiriat Pipera.

Pentru a afla mai multe despre acest tip de apartament, ne-am gândit să îţi prezentăm mai jos care sunt caracteristicile şi specificul şi care sunt avantajele oferite de acest tip de locuinţă.

Ce este un penthouse?

Un penthouse este un apartament sau un spaţiu de locuit situat la cel mai înalt nivel al unei clădiri, bloc sau condominium. El se distinge de restul apartamentelor sau spaţiilor locative prin suprafaţă generoasă, uneori întinsă pe mai mult de un nivel, terase mari, amenajări şi finisaje care îl încadrează la categoria lux.

De multe ori este conceput ca o locuinţă distinctă, cu arhitectura şi design un pic mai retras şi complet diferit de restul locuinţelor din întregul imobil.

De regula astfel de apartamente să găsesc în clădiri impozante din centru sau aproape de zone urbane de afaceri, reuşind prin particularităţi specifice să ofere un spaţiul ce conferă exclusivitate, control şi detaşarea de agitaţia oraşului.

Un penthouse diferă de restul locuinţelor urbane prin finisaje cu materiale de lux, mobilier şi decoraţiuni interioare realizate de designeri renumiţi, încorporarea de tehnologii şi sisteme automatizate de ultima generaţie, amenajări unice şi exclusiviste.

Care sunt avantajele oferite de un penthouse?

Toate aceste detalii de excelenţă vin cu o serie de avantaje, pe care nu toată lumea şi le poate permite. Printre cele mai importante menţionăm:

Mult mai mult spaţiu

Un penthouse are o suprafaţă extinsă, cu living, terase, dormitoare, bai şi spaţii de petrecere a timpului mult mai generoase decât în orice alt tip apartament.

Mai multa intimitate

Pentru că locuieşti cel mai sus, eşti ferit de curiozitatea şi privirile tuturor. Te poţi bucura de  intimitatea, retragerea şi liniştea de care nu ai parte în alte apartamente.

Cel mai bun apartament din oraş

Dacă îţi place să trăieşti în oraş, dar şi să te bucuri de confortul şi liniştea unei locuinţe mai retrase, un penthouse este cea mai potrivită alegere. Eşti la un pas de agitaţia cotidiană şi totuşi atât de ferit de ea. Faptul că iţi permiţi ce e mai bun este o dovada a faptului că te respecţi.

Stil şi lux

Fiind vorba despre o locuinţă unică, penthouse-ul vine şi cu o serie de amenajări şi finisaje de excepţie, încadrate la categoria lux. În fond, prin alegerea acestui tip de apartament optezi pentru ceva ce nu este accesibil oricui.

Nu putem încheia acest articol fără a menţiona faptul că unele dintre cele mai bune opţiuni de apartamente de acest tip sunt în Bucureşti. În funcţie de preferinţe, de spaţiul dorit şi de privelişte poţi alege cu încredere un penthouse de închiriat în Pipera.

Un penthouse este cea mai buna alegeri atunci când îţi place să trăieşti la înălţime şi să priveşti viaţă de la cel mai înalt nivel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.