Vine ziua de nastere a unei persoane dragi sau o aniversare importanta in familie, iar dumneavoastra aveti un buget restrans si nu va permiteti un cadou scump? Nu va impacientati, exista numeroase solutii pentru a oferi celor dragi un cadou minunat cu un buget redus:

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
  1. Site-urile DIY – „Do it yourself” este un concept prin care chiar dumneavoastra, folosind lucruri de prin casa, puteti crea diferite obiecte pe care sa le oferiti cadou celor dragi. Exista numeroase site-uri si filmulete pe Youtube care va invata cum sa faceti rame foto, tablouri, bijuterii, creme, sapunuri si lotiuni de casa si alte lucruri unicat pentru care sarbatoritii va vor aprecia atunci cand le folosesc!
  2. Un tort sau o prajitura de casa – puteti oricand sa gasiti retete usor de preparat pentru un tort sau o prajitura delicioasa pe care sa o oferiti persoanei iubite cu ocazia aniversarii! Cu siguranta veti fi apreciat pentru inventivitate!
  3. Magazinele vintage – puteti oricand sa gasiti un cadou frumos, ieftin si cel mai important unic intr-un magazin vintage. Renuntati la magazinele mass-market unde totul costa mult in favoarea unui cadou cu valoare istorica dintr-un vintage shop care va impresiona pe oricine!
  4. Organizati chiar dumneavoastra petrecerea – cel mai frumos cadou pentru cineva drag este chiar organizarea unei petreceri pe cinste cu ocazia evenimentului deosebit!
  5. In cazul in care sunteti in pana de idei, cel mai bine este ca persoana respectiva sa isi cumpere exact ceea ce vrea, dar cum sa faceti asta fara sa ii daruiti bani? Gestul de a darui bani nu este tocmai potrivit, insa puteti scapa de acest lucru achizitionand un voucher la magazinul potrivit. Nu aveti cum sa dati gres cu asa ceva, este cadoul perfect.
  6. O vacanta. Cu toate ca suna ciudat, o vacanta se poate achita in rate, iar acest lucru inseamna un mare avantaj pentru dvs., care oferiti cadoul. O puteti planifica din timp, iar cand se apropie ziua sarbatorituui, aveti deja totul achitat, mai ales daca incepeti inainte cu 5-6 luni sa achitati din pretul final.

Aniversarile si zilele de nastere sunt de obicei motiv de veselie, fericire si sarbatoare, nu de stres!Daca trebuie sa participati la un eveniment important din viata cuiva drag dar bugetul nu va permite sa va intindeti la cadouri scumpe puteti oricand sa apelati la un imprumut rapid (https://gcompare.co/ro/credite-rapide/). Astfel veti reusi sa impresionati persoana iubita la evenimentul careia participati, sa fiti multumiti cu cadoul cumparat si sa fiti linistiti deoarece puteti returna banii foarte usor si fara stres la primul salariu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.