EuCeMananc şi restaurantul TAboo Doner desfăşoară împreună în oraşul Brăila, în perioada 04 octombrie – 04 decembrie 2019, o campanie prin care le garantează clienţilor că se pot bucura de mâncarea comandată în doar 30 de minute de la finalizarea comenzii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Singurele condiţii pe care trebuie să le îndeplinească clienţii pentru a se bucura de ofertă sunt să fie din Brăila, să aibă un cont activ în platformă (pe www.EuCeMananc.ro sau în aplicaţia de mobil) şi să efectueze o comandă în valoare minimă de 40 de lei.

În cazul în care mâncarea nu ajunge la client în interval de 30 de minute, acesta nu mai achită contravaloarea comenzii, indiferent de valoarea acesteia, dacă optează pentru plata în numerar la livrare. În cazul în care plata a fost deja efectuată cu cardul, suma achitată va fi returnată în termen de 2 zile de la solicitarea clientului .

Mai multe detalii despre campanie puteţi afla din regulament

Pe lângă rapiditate, campania vine cu încă două beneficii majore: livrarea gratuită şi, în plus, şansa de a câştiga o trotinetă electrică (valabil doar pentru comenzile efectuate până pe 18 octombrie, ca rezultat al campaniei „Comanzi şi câştigi!”.) Fiecare comandă finalizată cu succes în acest interval reprezintă o şansă în plus la tragerea la sorţi.

TAboo este un partener local cheie pentru noi şi ne bucurăm de această iniţiativă îndrăzneaţă care ne duce mai aproape de misiunea noastră de a veni către clienţi cu beneficii reale, create pentru ei. ”, a declarat Mihai Brenda, COO EuCeMananc.

TAboo este un restaurant cu specific turces şi este deschis în intervalul 10-24, clienţii putându-se bucura aşadar de mâncarea gustoasă şi la orele târzii ale serii.

Cele mai populare preparate din meniu sunt cele cu specific turcesc, cum ar fi doner, durum sau kebab, dar sunt foarte apreciate şi meniurile cu pizza sau aripioare de pui cu cartofi prăjiţi, cu băutură la alegere.

Serviciile oferite de EuCeMananc sunt disponibile atât prin aplicaţiile Android şi iOS cât şi online pe www.EuCeMananc.ro. Platforma reuneşte în prezent ofertele a peste 600 de restaurante din 18 oraşe precum Bucureşti, Timişoara, Oradea, Arad, Braşov şi Iaşi.

În luna septembrie, EuCeMananc anunţa tranzacţia prin care eMAG, liderul regional de e-commerce, devenea acţionar majoritar al platformei, cu obiectivul de a ajuta platforma să devină lider calitativ pe segmentul de food ordering.

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.