Consiliul Naţional de Integritate, întrunit în şedinţa publică de astăzi, 07 iunie 2021, a verificat, în temeiul prevederilor art. 21 din Legea nr. 144/ 2007 republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi al prevederilor art. 8, alin. 1 lit. b) din Regulamentul de desfăşurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte şi vicepreşedinte ai Agenţiei Naţionale de Integritate, îndeplinirea condiţiilor prevăzute la art. 19 alin. (2) din Legea nr. 144/ 2007 republicată, cu modificările şi completările ulterioare, de către candidatul înscris la concursul pentru ocuparea funcţiei de Preşedinte al Agenţiei Naţionale de Integritate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

            Urmare a verificării îndeplinirii condiţiilor, Consiliul Naţional de Integritate a declarat „admis” dosarul depus de candidatul Florin-Ionel MOISE la concursul pentru ocuparea funcţiei de Preşedinte al Agenţiei Naţionale de Integritate.

            Având în vedere prevederile art. 8, lit. e) din Regulamentul de desfăşurare a concursului, Consiliul a publicat astăzi, 07 iunie 2021, pe pagina de internet a Agenţiei, precum şi la locul prevăzut în anunţul de concurs pentru depunerea dosarelor de candidatură, Procesul-verbal privind verificarea dosarelor candidaţilor înscrişi la concursul pentru ocuparea funcţiei de Preşedinte al A.N.I.

            În continuare, candidatul declarat „admis” va susţine proba scrisă în ziua luni, 14 iunie 2021, ora 12.00, la sediul Agenţiei Naţionale de Integritate din Bulevardul Lascăr Catargiu nr. 15, Sector 1, Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.