Un dressing perfect organizat poate reprezenta un vis pentru multi, astfel ca daca iti doresti sa inveti sa iti maximizezi spatiul pe care il ai disponibil, trebuie sa optezi pentru mici tips&tricks care sa iti usureze viata. Cu ajutorul acestora, vei avea in permanenta hainele organizate, pentru a nu mai pierde timpul pentru a le cauta in dulap.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Top 3 accesorii pentru dressing, perfecte pentru o buna compartimentare a acestuia!

  1. Suport pentru umerase

          Daca iti doresti un dressing generos, ai mai multe posibilitati in functie de spatiul disponibil, fie ca doresti sa iti alcatuiesti un dulap, fie ca iti dedici o debara sau o intreaga camera pentru acest lucru. Cand vine vorba despre hainele elegante sau office, este necesar sa gasesti un loc special pentru ele in dressing-ul tau. Daca detii camasi, sacouri, rochii sau fuste, opteaza pentru un suport pentru umerase de la OscarDeko, care sa te ajute sa ai in permanenta hainele nesifonate, asezate si bine organizate. Daca dispui de un spatiu generos, poti monta mai multe astfel de suporturi, deoarece sunt perfecte pentru multe alte piese vestimentare, precum pantaloni sau tricouri. Cu ajutorul acestora, iti vei gasi foarte usor hainele pe care doresti sa le imbraci, astfel ca nu vei mai pierde o vesnicie printre acestea, fara sa stii ce sa alegi.

  1. Coloane glisante pentru garderoba

          Atunci cand ai o garderoba generoasa, ai nevoie de mult spatiu pentru depozitare. Daca detii un dressing mai mare, atunci coloanele glisante reprezinta alegerea perfecta pentru tine, intrucat poti opta sa iti asezi hainele pe categorii. Daca in schimb, nu ai un spatiu mare, dar doresti sa folosesti astfel de coloane, invata sa impaturi hainele in asa fel incat sa poti avea mereu un acces facil catre ele. Aceste coloane sunt perfecte pentru diverse articole de imbracaminte, de la lenjerie intima, la tricouri si pantaloni, asa ca ai posibilitatea sa le organizezi in foarte multe feluri, pe culori, anotimpuri etc.

  1. Suport pentru pantofi

          Nu poti spune dressing, fara sa te gandesti si la pantofi, mai ales daca discutam de garderoba unei doamne. Acestia joaca un rol extrem de important in orice tinuta, astfel ca probabil dispui de multe perechi de incaltaminte. Daca doresti sa ai in permanenta un dressing bine organizat, este necesar ca fiecare pereche de pantofi sa se afle la locul ei, astfel ca trebuie sa optezi neaparat pentru cateva suporturi pentru pantofi. Acestea sunt de mai multe feluri, in functie de preferintele tale si de cum doresti sa iti organizezi incaltamintea. Opteaza pentru un suport cu nivele rotative, daca acesta se regaseste in mijlocul camerei, sau pentru suporturi fixe sau glisante, daca sunt asezate spre exterior.

Asadar, daca ai mai multe haine si nu stii exact cum poti sa le organizezi, alege cele mai cautate accesorii pentru dressing, astfel incat sa ai in permanenta toate obiectele la locul lor. Tine cont de mici sfaturi ce te vor ajuta sa maximizezi tot spatiul pe care il ai disponibil, indiferent care este acesta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.