Flota instituţiei va ajunge la 6 elicoptere, toate Airbus

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Airbus Helicopters a câştigat un contract cu Agenţia naţională pentru situaţii de urgenţă 119 din Coreea de Sud pentru achiziţionarea altor două elicoptere H225.

În prezent, flota Agenţiei operează exclusiv elicoptere Airbus, respectiv două aparate AS365 N2 şi două H225. Prin noua achiziţie, flota principalei divizii de servicii de salvare şi stingere a incendiilor va ajunge la şase elicoptere, la finalul anului 2019.

Agenţia va folosi aceste 2 elicoptere multirol H225 în misiuni de căutare şi salvare, existând opţiunea de  a fi reconfigurate astfel încât să permită amplasararea la bord a echipamentelor necesare stingerii incendiilor şi serviciilor medicale de urgenţă.

”Serviciul de urgenţă 119 operează elicoptere Airbus de peste 20 de ani şi ne bucură faptul că aparatele noastre au jucat un rol vital în mandatul agenţiei de a proteja şi salva vieţi", a spus Marie-Agnes Veve, responsabil pentru Asia de Nord al Airbus Helicopters. "Achiziţia celor două noi elicoptere H225 de către agenţie confirmă încrederea clientului în produsele noastre şi  în performanţa lor. Având în vedere versatilitatea şi rezistenţa H225 în orice condiţii meteo, ştim că acest elicopter va continua să fie un instrument de bază pentru toate misiunile agenţiei."

H225, cel mai nou membru al familiei Super Puma, este un elicopter bimotor, multirol, cu greutatea de 11 tone şi 24 de locuri. Dotat cu instrumente electronice de ultimă generaţie şi pilot automat, H225 are o rezistenţă remarcabilă, atinge viteze de croazieră mari şi poate fi dotat cu diverse echipamente, pentru toate tipurile de misiuni.

Airbus este lider mondial în domeniul aeronautic, al spaţiului şi al serviciilor conexe. În 2016, compania a generat venituri de 67 de miliarde de euro şi a avut aproximativ 134.000 de angajaţi. Airbus oferă cea mai largă gamă de aeronave de pasageri, cu capacitatea variind  de la 100 la peste  600 de locuri precum şi produse de aviaţie business. Airbus este lider european în domeniul aparatelor  cisternă, de luptă, transport şi alte misiuni şi una dintre cele mai importante companii spaţiale. În domeniul elicopterelor, Airbus oferă cele mai eficiente soluţii civile şi militare din lume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.