Iti doresti o noua masina, insa economiile pe care le-ai strans pana acum nu te ajuta? Ce spui de un leasing auto? Când închiriezi un vehicul, practic închei un contract cu un dealer pentru o anumită perioadă de timp. Aceasta este, de obicei, de 24, 36 sau 48 de luni. Afla, insa si de ce alte beneficii te poti bucura in urma unui leasing auto!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iata cateva avantaje ale unui leasingului auto!

O masina noua la cativa ani

Pentru multi oameni, nu exista nimic ca sentimentul de a avea o masina nou-nouta. Daca si tu este unul dintre ei, leasingul auto este varianta cea mai buna pentru indeplinirea acestei dorinte. Cand contractul de inchiriere a expirat, poti renunta la autoturismul actual si te poti reorienta asupra altei masini.

Intretinere fara griji

Multe masini noi ofera o garantie pe cel putin trei ani. Deci, atunci cand inchei un contract de inchiriere pe trei ani, majoritatea reparatiilor sunt acoperite fara a scoate alti bani din portofel. In acest fel, nu iti vei face griji in privinta unor cheltuieli neprevazute.

Fara grija vanzarii

Esti genul de persoana care uraste sa vanda autoturisme? Daca da, probabil urasti ideea de a-ti prezenta ofertele unui dealer sau unui cumparator privat. Cu un contract de inchiriere, returnezi pur si simplu masina. Singurul lucru pentru care trebuie sa iti faci griji este plata taxei de inchiriere si a celei pentru uzura sau kilometraj suplimentar.

Plati mult mai avantajoase

Platile unui leasing sunt, in general, mai mici decat ratele lunare ale unui imprumut pentru un vehicul nou. Acestea sunt calculate in functie de pretul de vanzare, rata dobanzii si numarul de luni de rambursare a imprumutului. In cazul unui leasing auto de la Businesslease, lucrurile diferita: platile lunare pentru un astfel de contract sunt, de obicei, mai mici si te poti bucura de achizitionarea vehicului la sfarsitul contractului de inchiriere la un pret prestabilit. In plus, ratele depind de cativa factori, inclusiv:

Pretul de vanzare: Acesta este negociat cu dealerul, ca si in cazul achizitionarii unui vehicul.

Durata contractului de inchiriere: acesta este numarul de luni in care esti de acord sa inchiriezi masina.

Kilometrajul asteptat: leasingul stabileste un anumit numar maxim de mile pe care le poti conduce in fiecare an. Majoritatea contractelor de leasing vin cu o alocare anuala de 10.000 de mile. Plata lunara va creste usor daca alegi un kilometraj anual mai mare. Daca depasesti limita de kilometraj din contract, vei datora dealerului o anumita suma de bani pentru fiecare mila suplimentara la sfarsitul contractului de inchiriere.

Avand in vedere cele prezentate, ce spui de o masina noua? Daca pana acum acest lucru era doar un vis, acum, cu ajutorul unui leasing auto, se poate transforma in realitate!

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.