ENACHE PIRTEA & Asociaţii, unul dintre cele mai cunoscute nume din piaţa avocaturii de White-Collar Crime, anunţă că, începând cu 1 martie 2022, dl. avocat Adrian Rusu, care deţinea calitatea de Managing Associate, a fost cooptat în rândurile partenerilor societăţii, acesta urmând să preia coordonarea ariei de litigii civile, comerciale şi de dreptul muncii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Adrian a fost unul dintre primii noştri avocaţi şi a fost şi este o parte integrantă a EPA. Această promovare este un pas firesc şi absolut meritat în acest context, Adrian fiind unul dintre motoarele de dezvoltare şi diversificare a serviciilor noastre în materia dreptului muncii şi a litigiilor comerciale şi civile. Deşi este un avocat tânăr, Adrian a dovedit în nenumărate rânduri că pentru a fi un avocat bun contează mai ales abilitatea de a găsi soluţii şi argumente în orice situaţie juridică, dar şi apropierea de client şi sprijinirea sa cu sfaturi pragmatice şi eficiente”, a declarat Simona Pirtea, Partenerul Coordonator al Societăţii.

De asemenea, Mădălin Enache (Partener Senior) a dorit să completeze faptul că: „Adrian este unul dintre motivele pentru care EPA a dezvoltat extensiv aria de consultanţă şi de litigii in materia dreptului muncii şi a dreptului civil-comercial, regăsind în colegul şi partenerul nostru un veritabil profesionist al dreptului, în care clienţii pot avea încredere că îi va ajuta şi, mai ales, că o va face cu succes. Îl cunosc pe Adrian încă de pe băncile facultăţii şi sunt extrem de încântat că am regăsit în el calităţile esenţiale ale unui veritabil avocat de business şi că am ajuns, împreună, la momentul la care să îl cooptăm în echipa partenerilor EPA.”

Adrian Rusu a precizat că: „Cu siguranţă acesta este cel mai important pas în viaţa profesională a oricărui avocat şi, în acelaşi timp, consider că este cel mai greu pas şi cea mai dificilă tranziţie pentru un avocat pe parcursul carierei. Sunt foarte fericit că am posibilitatea să evoluez în continuare, context în care ţin să le mulţumesc colegilor mei, Simona şi Mădălin, pentru încrederea pe care o au în mine.”

De altfel, cu această ocazie Simona Pirtea, Partenerul Coordonator al EPA, a menţionat faptul că Societatea intră în 2022 în a treia sa etapă de dezvoltare şi de creştere accelerată, în contextul în care „echipele de avocaţi sunt consolidate şi au deja o identitate şi o competenţă proprie specializată. Atât avocaţii interni cât şi colaboratorii noştri externi reprezintă o garanţie că proiectele gestionate, indiferent de domeniu sau de specializare juridică, vor avea finalitatea dorită de clienţii noştri şi că suntem alături de aceştia la fiecare pas, cu maximă implicare şi energie.”

Tocmai în contextul în care ultimul an a adus numeroase schimbări şi provocări pentru profesioniştii dreptului, EPA a avut o dezvoltare continuă a echipei şi a proiectelor gestionate pentru clienţii săi. Astfel, Societatea începe 2022 cu 14 avocaţi şi consultanţi (dintre care se remarcă Michael McNeir, specialist internaţional în materia infracţiunilor financiare şi a prevenirii şi combaterii spălării banilor, fost detectiv şi investigator financiar în cadrul New Scotland Yard), activitatea Societăţii fiind structurată pe două domenii principale de activitate – Litigii penale şi comerciale, domeniu în care EPA are deja o recunoaştere internaţională pentru calitatea serviciilor, profesionalismul dovedit şi succesele obţinute, precum şi Consultanţă, sferă de activitate în care Societatea a crescut major în ultimul an prin proiectele în care şi-a asistat clienţii (în arii ca fuziuni si achiziţii, dreptul muncii, pharma & medical sau real estate).

______________

Enache Pirtea & Asociaţii este o societate de avocatură full-service, care şi-a creat un renume naţional şi internaţional pentru serviciile sale avocaţiale din sfera Dreptului Penal al Afacerilor (inclusiv în domeniul prevenţiei şi conformării legale), dar care şi-a extins aria de servicii juridice în mod accelerat şi în celelalte domenii juridice, în principal dreptul muncii, pharma & medical, M&A sau drept comercial.

Recunoaşterea calităţii şi rezultatelor serviciilor avocaţiale a venit prin clasarea EPA la vârful ierarhiei White-Collar Crime din România de către anuarul Legal500, precum şi prin colaborările cu publicaţii internaţionale de prestigiu ca Chambers Europe sau International Comparative Legal Guides.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.