Cadourile oferite cu ocazia Crăciunului trebuie să fie inedite, alese cu atenţie în funcţie de persoană căreia î-l oferim. Idei de cadouri, produse cu diverse caracteristici special pregătite pe site-ul 999cadouri pentru clienţii interesaţi. Ceasurile de perete, stilourile Parker, accesoriile de birou şi multe altele sunt ideale pentru a fi oferite persoanelor dragi, colegilor de birou şi celor apropiaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un ceas de perete - cadou cu bun gust

Chiar dacă de Crăciun stăm în general cu familia, serile care urmează mergem în vizită la prieteni. Ce prilej mai bun poate fi să le oferim cadoul ales special pentru ei dacă nu în preajma Crăciunului?

Puteţi selecta astfel de pe site-ul 999cadouri cadoul ideal din categoria cu ceasuri de perete. Acestea au un design elegant şi având în vedere că pentru acestea prodomină culorile maro, negru, alb, crem, sunt potrivite pentru orice casă.

Dacă alegeţi să oferiţi un astfel de ceas unui coleg de muncă ce are o cameră specială pe care o foloseşte ca birou, cu atât mai bine, pentru că un astfel de ceas poate domni pe peretele principal din cameră, aducând un plus estetic încăperii. Consultaţi gama de astfel de produse de la 999cadouri.ro şi poate vă vor impresiona cele la care se poate vedea mecanismul de funcţionare, fiind realizate în stil vintage.

Personalizarea cadourilor - o amintire care durează

Semnificaţia unui cadou şi valoarea sa creşte cu atât mai mult când oferi ceva util, ales expres pentru cel în cauză care va primi darul. Alături de acest aspect, cadourile personalizate sunt şi mai valoroase.

Cei de la 999cadouri pun la dispoziţia clienţilor serviciile de personalizare prin gravare pentru diverse produse. Cele realizate din materiale precum oţel, piele, metal, marmură, plastic, ceramică, lemn, textile şi altele pot trece prin procesul de personalizare.

Puteţi alege să personalizaţi un stilou sau pix din gama Parker spre exemplu, pe care să scrieţi iniţialele sau numele viitorului deţinător. Pe alte produse puteţi scrie un scurt mesaj sau sfat. Astfel de lucruri sunt apreciate şi în viaţă gesturile mici dau dovadă de o apreciere sau iubire mare.

Cutiile pentru depozitare - pentru cei cu gusturi rafinate

Unele persoane au o colecţie impresionantă de ceasuri de mână. Acestea trebuie să aibă un loc special în care să fie depozitate cât timp nu sunt purtate. Cadou potrivit pentru o astfel de persoană ar consta într-o cutie pentru ceasuri, simplă, dar creată cu mult bun gust şi rafinament.

Interior căptuşit cu catifea şi exterior lăcuit prin procese speciale, cu 12 straturi, o astfel de cutie va fura ochii cunoscătorilor şi celor care ştiu să aprecieze lucrurile de calitate.

O altă astfel de idee, la fel de impresionantă poate consta în achiziţionarea unei cutii care are spaţiu de depozitare atât pentru ceasuri, cât şi pentru stilouri.

Accesaţi site-ul 999cadouri pentru a descoperi toată gama de produse pe care le puteţi comanda fie pentru acasă, fie pentru a fi oferite în dar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.