888poker, una din cele mai populare camere de poker online din lume, parte a 888 Holdings PLC (LSE: 888), începe cel de-al 20-lea an de activitate semnând un parteneriat cu Chris Eubank Jr., dublu campion mondial IBO la categoria super mijlocie între anii 2017 şi 2019. Astfel, superstarul britanic în vârstă de 32 de ani devine noul Ambasador Cultural al 888poker.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clasat pe locul 1 în topul World Boxing Association & BoxRec la categoria mijlocie, Chris Eubank Jr. şi-a consolidat în ultimii ani poziţia de top în istoria acestui sport fantastic, învingându-i în 2021 pe Marcus Morrison şi Wanik Awdijan, pentru ca acum să se afle în plină pregătire pentru super-meciul din februarie, în care adversar îi va fi Liam Williams.

În afara ringului, Chris Eubank Jr. este şi un jucător de poker pe cât de pasionat, pe atât de talentat. În trecut, Chris a participat la jocuri de poker cu mize mari în mai toate colţurile lumii şi a fost unul dintre invitaţii celebrului show NBC Poker After Dark.

Noua colaborare marchează 20 de ani de activitate pentru 888poker, aniversare care va fi sărbătorită pe parcursul anului. Înfiinţat în 2002, 888poker a crescut constant, devenind una dintre cele mai importante destinaţii pentru iubitorii pokerului online. Până în prezent, 888poker a reuşit să strângă peste 15 milioane de jucători, a împărţit peste 25 de miliarde de mâini şi a acordat mai mult de 6 miliarde de dolari în premii la turnee.

Graţie unei strategii optime cu privire la conţinut şi punând accent în permanenţă pe inovaţie, 888poker a contribuit în mod constant la trasarea liniilor industriei de profil. Abordarea unică include şi recent lansata platformă de poker de ultimă generaţie, care utilizează tehnologia marca 888 pentru a asigura jucătorilor cele mai bune condiţii pentru a se bucura de jocul preferat pe internet.

Pentru a sărbători cea de-a 20-a aniversare, 888poker va găzdui diverse evenimente de-a lungul anului, inclusiv o serie de evenimente ce îl vor avea în centrul atenţiei chiar pe Chris Eubank Jr., noul Ambasador Cultural 888poker. Detalii despre aceste evenimente vor fi anunţate în timp util.

Pokerul este una din marile pasiuni ale mele, aşa că sunt încântat de parteneriatul cu 888poker. Pentru mine, frumuseţea pokerului provine din capacitatea de a crea comunităţi şi este extraordinar că, graţie platformei 888 user friendly, pokerul este mai mult despre distracţie şi mai puţin despre grinderi la toate nivelurile. Abia aştept să începem în mod oficial noua colaborare în lunile care urmează şi sunt nerăbdător să întâlnesc membrii comunităţii 888poker la mesele de joc!” a comentat Chris Eubank Jr.

Amit Berkovich, VP, Head of Poker la 888, a comentat:  „Sunt bucuros să-i urez bun venit lui Chris în familia 888poker, în calitate de Ambasador Cultural. Autenticitatea, integritatea şi entuziasmul pe care le aduce – fie că este în ring sau la mesele de poker – se potrivesc perfect cu valorile şi brandul nostru. Este un parteneriat fantastic şi un start extrem de interesant pentru cel de-al 20-lea an din istoria 888poker.

La fel ca şi Chris, în ultimele două decenii, 888poker a reuşit să-şi câştige locul între cei mai buni din lume, graţie angajamentului nostru de a ne îmbunătăţi în mod constant pentru a le asigura jucătorilor noştri divertisment de cea mai bună calitate. Pe măsură ce privim în viitor, avem multe lucruri planificate pentru a sprijini evoluţia continuă a brandului 888poker, asigurându-ne astfel că vom continua să oferim experienţe distractive, creative şi incitante jucătorilor din întreaga lume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.