Pe puncte sau bani reali, jocurile de noroc au parte de numeroşi fani pe întreaga planetă, iar acest lucru a făcut ca industria gamblingului online să cunoască o dezvoltare spectaculoasă în acest secol al tehnologiei. Din toate tipurile de jocuri de noroc, cele mai populare rămân, fără îndoială, sloturile, în mare parte datorită faptului că sunt foarte atractive şi nu implică reguli de joc. Mai mult decât atât, sunt genul de joc la care câştigurile pot apărea cel mai rapid, iar ele pot fi de-a dreptul senzaţionale atunci când vorbim despre sloturi cu jackpot progresiv - o sumă de bani ce creşte de fiecare dată când un jucător apasă butonul Play.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cum e posibil ca un jackpot progresiv să crească atât de mult?

De multe ori, un jackpot progresiv poate fi o sumă cu 6,7 cifre, iar acest lucru se datorează faptului că la el contribuie toţi cei care îl joacă. Să exemplificăm chiar cu unul dintre jocurile prezentate mai jos. Beach Life este un slot cu jackpot progresiv - 5.039.783 lei la ora redactării acestui material - pe care îl poţi juca în România la Casino Casa Pariurilor (operator licenţiat ONJN din 2016). La fel de bine însă, Beach Life se află şi în oferta altor cazinouri online din lumea întreagă, iar toţi cei care îl joacă alimentează în permanenţă potul, astfel că suma creşte cu rapiditate.

Top sloturi cu jackpot progresiv

  • Beach Life este un slot lansat pe piaţă de Playtech în 2006. Însă, deşi jocul există de atâta timp, rămâne în continuare la modă şi este chiar printre cele mai populare din categoria sa. Grafica video este atractivă, efectele audio sunt bine alese, simbolurile te duc cu gândul la vacanţă şi nu lipsesc nici vedetele Scatter şi Wild. Totuşi, jackpotul progresiv reprezintă punctul forte al acestui slot cu un procent RTP (Return To Player) nu foarte mare (93.25%).

  • Dispus pe 3 linii X 5 coloane, Jackpot Bells aduce frenezia fructelor pe aparatele jucătorilor de sloturi. Este un slot lansat de aceeaşi companie Playtech, de această dată în 2017. Nu este un joc pentru cei care prefera sloturile moderne, pentru că Jackpot Bells are un aspect ceva mai retro, însă jocul este foarte interesant şi merită încercat în 2020, mai ales că producătorii au stabilit un RTP de 96.03%, iar fructele şi şeptarii par a fi mereu la modă.

  • Se pare că filmul regizat de Zack Snyder, “Justice League”, nu a avut succesul nici măcar printre fanii DCU, însă jocul lansat de Playtech acum trei ani se bucură de o notă pozitivă în rândul amatorilor de sloturi. Asta deoarece reuşeşte să combine tot ce-şi doreşte un jucător: grafică, storyline şi un jackpot progresiv. Practic, utilizatorul reuşeşte să-şi vadă eroii preferaţi (Superman, Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg sau The Flash) pe ecran şi să se bucure de combinaţiile câştigătoare. “Speciala”, declanşată de simbolurile Scatter, diferă de la erou la erou, iar asta face jocul unul şi mai interesant.

  • Dacă tot am vorbit despre unul dintre eşecurile cinematografiei DCU, acum e rândul să aducem în discuţie un nume care a făcut furori atât în rândul cinefililor, cât şi printre jucătorii de sloturi: Batman Begins. În 2018, Playtech a adus, în sfârşit, această poveste în universul cazinourilor online. Sunt disponibile câteva premii extraordinare, inclusiv un jackpot progresiv. Dacă Robert Pattinson - eroul din saga Twilight - va fi noul Batman, marcând o nouă schimbare în rândul francizei, ar putea fi destul de probabil să vedem în curând şi alte sloturi din seria dedicată „liliacului” din Gotham.

  • Age of the Gods a primit, până în prezent, multe variaţiuni, însă se pare că varianta preferată a jucătorilor rămâne Age of the Gods: God of Storms. Cu o grafică excelentă, un storyline epic şi un RTP destul de mare, 96.14%, slotul se distinge foarte uşor şi intră în categoria celor mai bune jocuri care beneficiază de jackpot progresiv. Playtech a „dotat” acest slot cu câteva funcţii extrem de atractive, aşa că atenţia jucătorilor este mereu captată de acţiunea din spatele monitorului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.