Ti-ai achiziţionat de curând un telefon şi vrei să te asiguri că îl păstrezi în cea mai bună stare? Ai un telefon mai vechi pe care vrei să-l faci să pară ca abia scos din cutie?

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nu-ţi face griji! Dacă intri pe Itelmobile, ai toate şansele să găseşti accesoriile potrivite oricărui model de smartphone, care te vor ajuta să ai grijă de el. Nu evita să investeşti minimul necesar pentru a te bucura de device-ul tău cât mai mult timp! 

Află din acest articol cum să-ţi îngrijeşti telefonul în 5 paşi simpli:

1. Protejează-l. Fie că alegi sau nu să plăteşti câţiva euro în plus lunar pentru a avea telefonul asigurat, nu ignora necesitatea unei folii de protecţie şi a unei huse. Pentru modele variate de huse pentru Iphone, de exemplu, caută pe  https://www.itelmobile.ro/huse-iphone-7-plus/ şi optează pentru ceva care să te reprezinte. Astăzi, telefonul mobil este un accesoriu important, indiferent de moment. De asemenea, este indicat să-l cureţi cu regularitate, iar pentru aceasta trebuie să foloseşti şerveţele umede sau dezinfectante, nicidecum apă sau alte lichide.

2. Creşte durata de viaţă a bateriei telefonului tău prin simpla încărcare atunci când aceasta ajunge la doar 20%. De altfel, recomandarea specialiştilor este ca încărcarea să se facă atunci când telefonul nu este descărcat complet şi doar până la 80-90%. Bateriile li-ion, pe care le au majoritatea device-urilor astăzi pot avea probleme în timp, dacă sunt încărcate şi descărcate la maximum în mod regulat. Poţi avea grijă de baterie căutând aici accesoriile necesare. Evită să cumperi de la distribuitori neautorizaţi pentru a beneficia de siguranţă şi calitate.

3. Actualizează-ţi aplicaţiile constant. De cele mai multe ori, opţiunea update-ului automat este activă, însă dacă doreşti să îţi organizezi manual aplicaţiile, este mai bine să faci un review constant. Nu le lăsa neactualizate, întrucât creşti astfel riscul de a contacta viruşi şi ca, în momentul nepotrivit, aplicaţiile sau telefonul să nu mai funcţioneze corespunzător. Dacă ai aplicaţii pe care nu le mai foloseşti sau pe care consideri că le vei folosi cândva, este timpul să le ştergi din telefon, petru că nu le vei mai deschide, cu siguranţă.

4.  Nu doar aplicaţiile trebuie resetate, ci şi configurările telefonului. Atunci când crezi că telefonul tău nu mai funcţionează cum trebuie, nu însemnă neapărat că trebuie schimbat. Un avantaj al smartphone-ului este că software-ul se actualizează la intervale scurte de timp, iar dacă nu a suferit şocuri fizice, tot ce trebuie să faci este să resetezi configurările de bază şi va arăta ca nou. Acest lucru implică, însă, ştergerea aplicaţiilor, a pozelor şi a datelor ce nu sunt salvate online sau pe cartela SIM.

5. Evită temperaturile extreme, fie că este vorba de căldură prea mare sau temperaturi cu minus. Acestea afectează funcţiile telefonului, precum şi durata de viaţă a bateriei. Cel mai indicat este îl ţii la temperaturi cuprinse între 0 şi 35 de grade Celsius.

Aşadar, de acum te poţi bucura tot mai mult timp de telefonul tău, fără probleme. Apelează la site-urile pentru accesorii pentru a-l proteja fizic şi ai grijă să ai update-urile făcute constant.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.