Se spune ca tineretea este una dintre cele mai frumoase perioade, de care multi isi amintesc cu drag pe parcursul vietii. Ca sa te bucuri la maxim de tinerete e bine sa incerci cat mai multe lucruri noi pentru a te dezvolta pe toate planurile. Am adunat pentru tine 5 lucruri pe care sa le faci pana la 20 de ani:

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
  1. Incearca un sport care te-a atras dintotdeauna.

Sigur ca la scoala si cu prietenii inceci diverse sporturi de-a lungul copilariei si adolescentei. Dar este vreun sport pe care ai vrut dintotdeauna sa il incerci? Poate ca e vorba de fitness, yoga, squash, balet sau rugby. Orice ar fi, ia-ti inima in dinti si testeaza o astfel de activitate sportiva. Ai putea avea noroc si sa iti descoperi o noua pasiune.

      2. Redecoreaza-ti camera dupa bunul plac.

Fa-ti timp sa iti redecorezi camera exact asa cum iti doresti. Nu trebuie sa fie vorba de schimbari majore, poti sa investesti in cateva accesorii sau obiecte deosebite. Spre exemplu, daca vrei sa ai o camera inspirata din filmele americane, alege benzile LED de la LED-ZONE cu ajutorul carora poti sa iti decorezi peretii intr-un mod original. Alte cateva idei de super accesorii sunt: tablouri, rame foto, obiecte de mobilier de mici dimensiuni cum ar fi masutele de toaleta etc.

 Daca vrei mai multe idei despre cum sa iti redecorezi camera, gasesti aici cateva idei foarte interesante.

     3. Mergi la un festival.

Festivalurile de muzica au devenit din ce in ce mai populare si in 2019 ai de ales din peste 10 astfel de evenimente. Acestea se desfasoara in toate orasele mari din tara: Bucuresti, Cluj, Iasi sau Timisoara. Alege festivalul in functie de muzica pe care o asculti si in functie de disponibilitatea pe care o ai pe timpul verii.

  Pretul unui bilet variaza de la 100 RON si pana la o mie de lei pentru un bilet  VIP. Diferenta o face, desigur, orasul in care alegi sa mergi la festival, fiind importante si costurile cazarii si ale mancarii, daca alegi sa mergi intr-un alt oras decat cel natal.

      4. Incearca o ora de consiliere in cariera.

Cu siguranta te-ai gandit de multe ori ce cariera vei alege, la ce esti cu adevarat priceput/a sau ce studii ti s-ar potrivi. Ei bine, incearca o ora de consiliere in cariera si vezi daca iti este cu adevarat de ajutor pentru a scapa de stresul alegerilor de viitor. Poate te va ajuta sa fii mai sigur/a pe tine si mai decis/a in privinta a ceea ce iti doresti.

      5. Spune-le parintilor tai cat de mult ii apreciezi.

In ciuda tensiunilor constante care apar in perioada tineretii intre parinti si copii, nu uita ca ei sunt oamenii ce iti vor fi alaturi neconditonat si care intotdeauna iti vor vrea binele. Spune-le cat de mult ii apreciezi si ii pretuiesti sau ofera-le un dar din suflet care sa le transmita acest mesaj.

  Nu uita sa te bucuri de tinerete la maxim si sa incerci sa pastrezi un echilibru intre distractie si educatie. Desigur, experientele ne fac mai intelepti, asa ca, incearca sa aduni cat mai multe experiente pozitive in acesti ani frumosi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.