Oraşul începe uşor, uşor să ia straie de sărbători. Pe străzi, în magazine îşi fac apariţia globuri, luminiţe şi Moşi Craciuni. Şi ca în fiecare an în preajma sărbătorilor, începem să avem aceeaşi dilemă: ce cadouri să le oferim celor dragi? Ceva de care să se bucure, ceva de care să aibă nevoie, ceva inedit, ceva care să nu ajungă rătacit într-un sertar, ceva care....

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şi tot an de an primim, inevitabil, cadouri care ne bucură o secundă, după care le adăpostim nesiguri într-un colţ în debara gândind că poate le-om folosi la un moment dat...

Cum să ieşim din acest cerc vicios? E foarte simplu. Alegem cadourile pentru familie, prieteni, colegi sau parteneri de afaceri pornind de la cele 5 indicii pentru o bună cadorisire în anul 2019. Aşadar, un cadou potrivit timpurilor este:

  1. Inedit

  2. Memorabil

  3. Util

  4. Personalizat

  5. Prietenos cu mediul

Simplu spus, dar greu de făcut...

Nu chiar, căci de curând start-up-ul www.Qriser.com a lansat cadoul Learning as a Gift (https://qriser.com/gift/) – un cadou original, o invitaţie pe teritoriul cunoaşterii, prin care primitorul poate alege experienţa dorită din peste 200 de programe pentru dezvoltare personală (https://qriser.com/programe/?orderby=price). Acest cadou este un cadou cu sens, care se consumă lent şi aduce bucurie pe viaţă.

Qriser.com este un Start-up Edtech care oferă soluţii personalizate pentru orice nevoie de învăţare. Pornind de la înţelegerea fiecărei nevoi, în parteneriat cu peste 60 de companii furnizoare de programe de training, coaching sau mentorat pe cele mai diverse tematici (soft skills, hard skills sau after-work) şi folosind tehnologia ca suport, Qriser oferă soluţii modulare pentru dezvoltare prin învăţare pentru orice adult care doreşte să îşi crească potenţialul şi să fie mai împlinit în viaţă.

Într-o lume ce se transformă mai rapid ca oricând, învăţarea continuă este singura modalitate prin care putem să ne adaptăm la prezent şi să fim împliniţi în viaţă.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre Learning as a Gift sau despre alte initiative Qriser, scrie la contact@qriser.com.

Cadouri cu bucurie, tuturor!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.