VERTIK, companie de top în consultanţă, în piaţa de capital, specializată în IR şi PR, anunţă extinderea serviciilor pentru companiile listate pe Piaţa Reglementată şi piaţa AeRO, precum şi pentru companiile interesate de listare la bursă. Cu cea mai amplă expertiză practică locală şi internaţională, echipa de consultanţi oferă o gamă diversificată de servicii conexe companiilor listate, în 3 direcţii: Relaţii cu Investitorii şi Relaţii Publice, ESG şi Formare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daniela Şerban, Fondator şi Partener coordonator VERTIK, profesionist cu peste 17 ani experienţă în piaţa de capital, la Bursa de Valori Bucureşti, în consultanţă, precum şi în presa economică:
„Numărul record de tranzacţii în piaţa de capital şi noile listări din ultimii ani, cu rezultate mixte, precum şi noul context economic au determinat ca investitorii să devină mult mai atenţi la modul în care o companie comunică, îşi asumă obiective şi cel mai important, livrează rezultate. Aşteptările lor faţă de o companie listată ţin de transparenţă, comunicare proactivă şi obiective de sustenabilitate, în cazul companiilor din piaţa principală. Deciziile de investiţii au devenit mai complexe şi ţin cont de istoricul şi prezenţa în spaţiul public a companiei, în dialog cu toate părţile interesate.“

VERTIK susţine echipele interne ale companiilor, printr-o abordare unică. Cu o experienţă cumulată a echipei de peste 60 de ani în domeniul Relaţiilor cu Investiorii (IR), atât în România cât şi pe pieţe internaţionale, VERTIK susţine zi de zi excelenţa, prin a însoţi marii jucători în drumul lor de creştere, punem în lumină poveştile de succes, privite din 4 perspective: de marketing, legal, financiar şi de comunicare.

Daniela Aldescu, Partener coordonator VERTIK, profesionist cu experienţă de aproape 10 ani în relaţia cu investitorii şi strategie, business angel:

„Punem umărul ca tot mai multe companii să îşi atingă obiectivele de finanţare şi piaţă de capital, realizările clienţilor ne creionează propria poveste de succes. Venim cu o experienţă practică din cadrul unor companii listate la BVB, în care mai mulţi membrii ai echipei au activat, dar şi cu o abordare strategică bazată pe o cunoaştere detaliată a realităţii şi noutăţilor din piaţa de capital, în dialog permanent cu investitorii, analiştii şi comunitatea companiilor listate.”

Gama detaliată de servicii VERTIK este disponibilă în cadrul noului website al companiei: www.vertikgroup.eu. Cu o înfăţişare atractivă şi intuitivă, noul website VERTIK îşi propune să prezinte şi să aducă mai aproape experienţa unică a clientului VERTIK.

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.