Campionatul Mondial este una dintre competiţiile cele mai aşteptate din lumea sportului. Fie că eşti microbist sau nu, cu siguranţă că şi tu eşti entuziasmat pentru sosirea acestei competiţii extraordinare. Aici se scrie istorie, se creează amintiri şi momente care vor trăi în amintirile tuturor pentru o viaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ediţia din 2022 a Campionatului Mondial va fi una specială pentru că va avea loc în timpul iernii, spre deosebire de vară, atunci când are loc de obicei. Asta pentru că temperaturile de vară sunt de nesuportat pentru majoritatea persoanelor în Qatar, ţara gazdă a competiţiei. Sau chiar dacă sunt de suportat pentru o persoană obişnuită, cu siguranţă că nu oferă condiţiile necesare pentru performanţa sportivă la cel mai înalt nivel.

Aşadar vom avea o Cupă Mondială care va avea loc în noiembrie şi decembrie şi care va întrerupe campionatele interne din întreaga lume.  Cei care vor să pună la pariuri la World Cup cu siguranţă că se gândesc cine ar avea cele mai mari şanse la titlu. Este clar că nu e indicat să plasezi pariuri până nu te-ai documentat temeinic.

Drept urmare, în continuare vor fi trecute în revistă principalele favorite pentru câştigarea competiţiei din Qatar din acest an

  1. Brazilia

Cu o cotă de 5.75, Brazilia este considerată de mulţi marea favorită pentru această competiţie. Este una dintre ultimele şanse pentru Neymar ca să strălucească la un turneu final, iar forma sa din acest sezon pentru PSG arată foarte bine şi este încurajator. De asemenea, Vinicius Jr. s-a transformat la Real Madrid în ultimul sezon şi jumătate într-un fotbalist de clasă mondială şi va fi foarte greu de controlat de orice apărare. La mijloc, Casemiro rămâne unul dintre cei mai buni închizători din lume, fără îndoială. Argumentele Braziliei sunt puternice şi cu siguranţă că lotul este principalul atu al naţionalei cariocas.

  1. Franţa

Este foarte greu să îţi pui speranţele în naţionala care deţine titlul mondial, în general. De obicei, naţionalele care câştigă Campionatul Mondial dezamăgesc în următoarea ediţie. Putem să ne uităm la cazul Braziliei în 2006, la Franţa în 2010 sau la Germania în 2018. Însă la cum arată în acest moment lotul Franţei, este foarte greu să îi scoatem din calcule. Cu o cotă de 7.00 extrem de atractivă şi cu Kylian Mbappe care a preluat titlul de cel mai bun fotbalist din lume la ora actuală (e deja campion mondial cu Franţa), francezii nu pot fi ignoraţi. Alte nume importante includ Raphael Varane, Theo Hernandez, Eduard Camavinga, Ngolo Kante, Karim Benzema sau Paul Pogba.

  1. Anglia

După un Euro 2020 care a sedimentat locul Angliei printre cele mai bune naţionale din lume, Gareth Southgate trebuie să livreze în Qatar. Asta înseamnă măcar o prezenţă în finală, după semifinalelele din 2018. De altfel, linia de progres pare evidentă: semifinale la Campionatul Mondial din 2018, finală la Euro 2020 şi acum…. trofeu la CM 2022 în Qatar? Cu o cotă de 7.50, Anglia este o variantă excelentă de pariere, o echipă cu un lot excelent, care combină tinereţea şi experienţa (vezi Bellingham şi Harry Kane).

Aşadar, acestea sunt principalele favorite pentru cucerirea Cupei Mondiale în 2022.

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.