Spectacolul din Champions League va continua în această săptămână cu noi meciuri tari din etapa a 5-a a fazei grupelor. Cele mai interesante înfruntări vor fi, ca de obi-cei, în direct pe canalele Digi Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marţi, unul dintre cele mai interesante meciuri este cel dintre FC Barcelona şi Benfica Lisabona, în care se joacă practic cu calificarea pe masă. Tot atunci va avea loc şi super duelul dintre Chelsea şi Juventus Torino, în care londonezii au de luat o revanşă după înfrângerea din meciul tur.

Seara de miercuri va continua cu noi dueluri de foc, în care capul de afiş este duelul dintre Manchester City şi PSG, în care echipa lui Guardiola are de luat, de asemenea, o revanşă. Miercuri este programat şi meciul dintre Atletico Madrid şi AC Milan, în care echipa care pierde va ieşi din cărţile calificării.

Şi cum meciurile din Champions League stârnesc mult interes în rândul celor care joacă la pariuri online, în acest articol am inclus, alături de prezentarea confruntărilor, şi patru ponturi din oferta agenţiei online Unibet.

1. FC Barcelona - Benfica Lisabona: 1X şi peste 2.5 goluri la o cotă de 1.85 oferită de Unibet

Acest meci din grupa E va avea loc marţi, de la ora 22:00. Bayern Munchen este deja calificată, în timp ce FC Barcelona şi Benfica Lisabona vor da bătălia pentru al doilea loc ce duce în optimile Champions League.

Înaintea acestei partide, FC Barcelona este pe 2, cu 6 puncte, iar Benfica este pe 3, cu 4 puncte. Cele două echipe au avut un parcurs diferit. După un start foarte slab, în care a pierdut cu 0-3 meciurile cu Bayern Munchen şi Benfica, FC Barcelona a reuşit să scoată 6 puncte după victoriile cu 1-0 din duelul cu Dinamo Kiev. În schimb, Benfica a început cu 4 puncte în primele două etape, dar apoi a pierdut cu 0-4 şi 2-5 confruntările cu Bayern Munchen.

Aşadar, meciul de marţi va fi de totul sau nimic în special pentru Benfica. FC Barcelona este însă în revenire de formă şi porneşte cu prima şansă, dar este aşteptat şi un meci cu multe goluri, având în vedere că Benfica este o echipă care joacă deschis. În cele patru meciuri disputate de portughezi în Champions League s-au înscris 14 goluri.

În aceste condiţii, Unibet oferă o cotă de 1.85 excelentă în prin funcţia Creare Pariu pentru ca FC Barcelona să nu piardă şi să se înscrie cel puţin 2.5 goluri.

2. Chelsea - Juventus: Victorie Chelsea la o cotă de 1.75 oferită de Unibet

Confruntarea din grupa H va avea loc marţi, de la ora 22:00, şi pune faţă în faţă în primele două clasate. Juventus este pe primul loc, cu 12 puncte, iar Chelsea este pe doi, cu 9 puncte.

Juventus are biletele pentru optimi asigurate, în timp ce Chelsea este şi ea ca şi calificată. Aşadar, în această grupă se mai duce bătălia pentru primul loc.

Diferenţa până acum a făcut-o meciul dintre Juventus şi Chelsea, câştigat de italieni cu 1-0. Totuşi, Chelsea joacă bine acasă, în timp ce Juventus a avut probleme în meciurile tari din deplasare din acest sezon, dovadă stând confruntările cu Napoli şi Inter Milano, pe care nu le-a câştigat.

Aşadar, este aşteptat un nou meci echilibrat, dar în care deţinătoarea Champions League porneşte cu prima şansă. Astfel, cota de 1.75 oferită de Unibet pentru acest pariu este foarte bună.

3. Atletico Madrid - AC Milan: peste 2.5 goluri la o cotă de 1.85 oferită de Unibet

Miercuri, de la ora 22:00, va avea loc această partidă foarte interesantă din grupa B. Lupta pentru locul doi este deschisă, în condiţiile în care FC Porto are 5 puncte, Atletico are 4 puncte, iar AC Milan doar 1 punct. Liverpool e pe primul loc, cu 12 puncte.

Chiar dacă în Serie A se descurcă bine, AC Milan are probleme în Champions League, unde a fost învinsă de Liverpool, Atletico Madrid şi FC Porto. Iar în ultima etapă a obţinut primul ei punct, în remiza cu FC Porto.

În schimb, Atletico are doar succesul din deplasare cu AC Milan şi remiza cu FC Porto de pe teren propriu, pierzând ambele meciuri cu Liverpool.

Chiar dacă la prima vedere cele două echipe nu par a fi foarte spectaculoase, merită luat în calcul şi pariul peste 2.5 goluri. În ultimele 2 partide dintre ele s-au înscris cel puţin trei goluri, astfel că Unibet oferă o cotă excelentă. În plus, Milan are probleme în defensivă, dovadă stând cele 4 goluri primite de la Fiorentina în weekend.

4. Manchester City - PSG: Ambele marchează şi peste 2.5 goluri la o cotă de 1.90 oferită de Unibet

Tot miercuri de la ora 22:00 va avea loc şi cel mai interesant meci al săptămânii în Champions League. Super duelul din Grupa A o prinde pe City pe primul loc, cu 9 puncte, iar PSG este pe doi, cu 8 puncte.

În tur, PSG s-a impus cu 2-0, dar cu siguranţă este un meci deschis oricărui rezultat. Ambele echipe au jucători de super-calitate în ofensivă şi este de aşteptat un festival de goluri.

PSG i-a dat două goluri lui City în tur, dar tot în acest an a primit 4 goluri de la echipa lui Guardiola în cele două meciuri din sezonul precedent al Champions League. Aşadar, cota de 1.90 disponibilă la Unibet pentru acest pariu combo este foarte interesantă.

Cotele prezentate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.