Therme Bucureşti, cel mai mare centru de wellness din Europa anunţă debutul celei de-a 5-a ediţii a celui mai mare festival al saunelor din lume şi unicul de acest fel din România - Sauna Fest 2023. Timp de 3 săptămâni, între 2 şi 22 octombrie, saunele tematice Therme devin scenele celor mai spectaculoase show-uri de saună susţinute de cei mai buni Maeştri Aufguss din lume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spectacolul, uleiurile esenţiale şi cultura saunei se împletesc pentru o nouă ediţie memorabilă Sauna Fest

Pentru prima oară de la debutul din 2017, Sauna Fest 2023 adună la un loc peste 60 de Maeştri Aufguss internaţionali, care vor pune în scenă peste 300 de show-uri în saună, devenind astfel singurul festival al saunelor din lume de o asemenea magnitudine. În plus faţă de sutele de reprezentaţii multisenzoriale, vizitatorii se vor putea bucura de zeci de experienţe dedicate relaxării şi stării de bine, toate incluse în tariful de acces.

Andrei Şerban, câştigătorul locului 7 mondial, şi olandezii Joes Hermsen şi Ashley Fijma, ocupanţii locurilor 8, respectiv 5, la Campionatul Mondial Aufguss WM, sunt doar o parte dintre invitaţii acestei ediţii

În premieră absolută pentru România, Andrei Şerban, membru în echipa de wellness Therme Bucureşti, a pus ţara noastră pe harta mondială a culturii saunei şi ritualurilor Aufguss. Experienţa de peste 5 ani şi pasiunea sa nemărginită pentru saună i-au adus lui Andrei Şerban recunoaşterea internaţională. Show-ul excepţional intitulat “Workaholic” l-a plasat pe Andrei în topul celor mai buni 10 MoA (n.r: Masters of Aufguss / Maeştri Aufguss) din lume. “Vreau să vă fac inima să cânte!” este promisiunea şi motto-ul lui Andrei pentru Sauna Fest 2023. Astfel, în prima săptămână a festivalului (2-8 octombrie) vizitatorii Therme îl vor putea vedea pe Andrei live cu show-urile “Workoholic”, “Do not forget” şi “Wicked Games”.

În a doua săptămână Sauna Fest (între 13-15 octombrie), olandezul Joes Hermsen, locul 8 în lume, va pune în scenă spectacolul “Grim Reaper”. Între 19 şi 21 octombrie, numărul 5 mondial, Ashley Fijma, maestră de saună olandeză cu rădăcini vikinge, aduce la Sauna Fest energia show-lui intitulat “Sirena”, aplaudat la scenă deschisă la Campionatul Mondial Aufguss WM de anul acesta. 

Timp de 21 de zile experţi ai saunelor din: Belgia, Danemarca, Cehia, Polonia, Germania, Slovacia, Olanda, România, Italia, Marea Britanie, Slovenia şi Croaţia vor susţine reprezentaţii unice pentru publicul din România. Lista de invitaţi şi programul complet sunt disponibile pe www.therme.ro

Ediţia din acest an va fi mai spectaculoasă şi mai intensă ca niciodată! Suntem bucuroşi să îi avem la Therme Bucureşti pe cei mai buni maeştri de saună din lume, chiar din Top 10, în frunte cu Andrei Şerban de care suntem foarte mândri. Dincolo de maratonul de sănătate pe care îl propunem, Sauna Fest este o invitaţie deschisă la deconectare de la tot ce înseamnă stres cotidian, taskuri, griji şi ritmul prea alert în care trăim zi de zi. În plus, nu trebuie să călătoriţi în toată Europa pentru a-i avea în faţa dumneavoastră pe cei mai de seamă maeştri ai saunelor. Aveţi la dispoziţie peste 300 de spectacole de saună, toate unice în felul lor prin combinaţiile fabuloase de uleiuri esenţiale, muzică şi costume. Ne vedem în saună!”, a declarat Cosmin Cîrîc, Wellness Director Therme Bucureşti.

Aufguss=spectacol, emoţie şi sănătate prin toţi porii la plus 70 de grade Celsius

Cunoscute în toată lumea pentru efectele lor benefice asupra sănătăţii, precum îmbunătăţirea sistemului cardio-vascular, a capacităţii pulmonare şi a sistemului imunitar, saunele au apărut în urmă cu aproximativ 2000 de ani în Finlanda şi au rămas până în prezent un adevărat refugiu pentru relaxare, detensionare, echilibrare şi răsfăţ. 

Ritualul Aufguss este o tehnică specială prin care un maestru wellness foloseşte bulgări de gheaţă cu uleiuri esenţiale naturale pentru a răspândi apoi aburul din saună cu ajutorul unui prosop, al unui evantai sau steag. Un Aufguss Show - ceea ce vizitatorii vor experimenta la Sauna Fest - este un spectacol aparte în care maeştrii se folosesc de muzică, dans şi poveşti inspiraţionale pentru a reda adevărata emoţie şi culoare a unui ritual creat pentru simţuri.

Despre Therme Bucureşti 

Therme Bucureşti este cel mai mare complex de wellbeing la nivel european, construit greenfield, pe un areal de 250.000 de mp, având o suprafaţă totală indoor de peste 34.000 mp şi o capacitate de 4.000 de persoane simultan indoor. Centrul găzduieşte cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 880.000 plante vii, şi dispune de cea mai mare plantaţie de palmieri din Europa, cu peste 1.500 de exemplare. Proiectul excelează prin magnitudine şi unicitate, oferind clienţilor săi servicii şi ambianţă de lux la preţuri accesibile, cu cele mai înalte standarde din punct de vedere arhitectural, tehnic, sănătate şi relaxare din lume. Popularitatea internaţională a Therme Bucureşti a adus în anul 2023 peste 30% turişti străini sosiţi special în ţara noastră pentru a vizita centrul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.