Camerele video de supraveghere sunt cele mai cumpărate produse de securitate de către români în campania de Black Friday 2021, potrivit Atu Tech (a2t.ro), cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din România, conform cifrei de afaceri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, cea mai mare cerere a fost pentru sistemele de supraveghere video de 4 camere, ce au în componenţa lor camere de 5 megapixeli cu vizibilitate bună nocturnă şi DVR-uri cu vizualizare pe internet şi funcţii de inteligenţă artificială.

„Este o confirmare fermă a faptului că nevoia de siguranţă şi securitate a spaţiului personal este din ce în ce mai importantă pentru  români, într-un moment în care tehnologia devine tot mai accesibilă. Am anticipat acest comportament de cumpărături, pe baza tendinţelor conturate deja în ultimii 2 ani, şi, la începutul campaniei de Black Friday 2021, am asigurat un stoc de peste 40.000 de camere video şi sisteme de supraveghere”, spune Sorin Felea, director Atu Tech.

La mare căutare în această perioadă sunt şi soluţiile de automatizări de porţi pentru sisteme culisante, batante sau pentru uşi de garaj, sisteme de alarmă şi videointerfoane.

Cerere peste aşteptări a fost pentru sistemele de tip Smart Home, atât produse finite, precum camere video inteligente, prize ce pot fi controlate via internet şi care măsoară consumul de electricitate, becuri şi întrerupătoare, controllere de temperatură, detectoare de fum, de gaze de inundaţii etc., dar şi componente şi accesorii pentru realizarea de infrastructuri potrivite pentru casele inteligente, precum senzori, relee, carcase, cabluri, hub-uri, acumulatori etc.

Atu Tech (a2t.ro) va desfăşura campania de Black Friday de anul acesta până pe 1 decembrie, clienţii putând cumpăra din peste 120.000 de produse cu preţuri bune.

În această perioadă, discount-urile pe a2t.ro ajung până la 52% şi vizează categorii de produse precum sisteme de supraveghere video, alarme, detecţie incendiu, automatizări de porţi, interfoane şi videointerfoane, control acces, sonorizare, accesorii CCTV, reţelistică, smart home etc.

Astfel, spre exemplu, până pe 1 decembrie, clienţii Atu Tech (a2t.ro) vor putea cumpăra:

Totodată, pe lângă reducerile listate în site, clienţii Atu Tech (a2t.ro) au acces la servicii precum:  consiliere telefonică gratuită în alegerea produselor potrivite, suport tehnic gratuit post-vânzare, instalare oriunde în România, prin reţeaua proprie de instalatori parteneri, service cu ridicare şi returnare gratuite şi drept de retur prelungit la 30 de zile, faţă de 14 zile, conform legii.

Atu Tech pune la dispoziţia clienţilor mai multe opţiuni de plată: numerar, online cu cardul, prin ordin de plată sau cu cardul în cel mult 4 rate fără dobândă, prin procesatorul de plăţi MobilPay.

Toate produsele care se află la reducere în evenimentul Black Friday 2021 pot fi accesate aici:

https://a2t.ro/landing

Specialiştii în sisteme de securitate Atu Tech (a2t.ro) recomandă ca instalarea sistemelor de supraveghere video şi de alarmă, mai ales a celor profesionale, să fie făcută de instalatori profesionişti, autorizaţi. Instalarea necorespunzătoare poate duce la arderea sau la avarierea componentelor, dar, mai ales, la o programare greşită a sistemelor, aspect foarte important în buna funcţionare a acestora. Atu Tech (a2t.ro) vine în sprijinul clienţilor cu o reţea de peste 1.000 de instalatori profesionişti, care se extinde pe întreg teritoriul ţării (cea mai mare reţea de instalatori de sisteme de securitate din România), care pot asigura servicii de instalare şi mentenanţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.