Analogue Festival va transforma oraşul Mioveni în destinaţia muzicală a sfârşitului de vară, între 2 şi 4 septembrie 2022. Prima ediţie a festivalului propune trei zile electrizante de muzică alternativă, pop, indie & electro-pop, funk, indie-rock, hip-hop si trap, într-un cadru natural unic, la marginea pădurii de pe Platoul Făget din Mioveni, judeţul Argeş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lineup-ul Analogue Festival variază de la artişti internaţionali în vogă la unii din cei mai apreciaţi artişti români ai momentului. Artiştii internaţionali precum Asaf Avidan, Jessie Ware, J.P. Cooper, Morcheeba, Rudimental vor face show alături de artişti români B.U.G. Mafia, Deliric & Silent Strike, Moonlight Breakfast, Golan, Subcarpaţi şi mulţi alţii. Line-up-ul complet al festivalului este disponibil pe website-ul ANALOGUE Festival şi va fi împărţit pe parcursul celor trei zile de festival.

Festivalul este o invitaţie la evadarea din cotidian şi din spaţiul digital pentru un weekend muzical live de excepţie şi va completa experienţa participanţilor, pe langă scenele de muzică, cu experienţe senzoriale, instalaţii de artă, ateliere interactive, street food şi multe altele.

“Debutăm cu emoţie şi cu ambiţie în rândul festivalurilor din România şi sperăm să fie pe placul locuitorilor din zona de sud-est a ţării şi nu numai. Promitem că acesta este doar începutul unei frumoase prietenii...’’, a declarat Alin Călinescu, organizatorul festivalului Analogue şi managerul Centrului Cultural din Mioveni.

Pe lângă muzică, programul festivalului va fi completat de o serie de ateliere, jocuri interactive, sesiuni de wellness şi relaxare în natură, adresate publicului de toate vârstele.

“Îi aşteptăm pe toţi cei care iubesc muzica bună şi care îşi doresc să evadeze într-un spaţiu inedit, aici, pe platoul Făget din Mioveni’’, a adăugat managerul Centrului Cultural din Mioveni.

Cazare

Organizatorii pun la dispoziţia celor care doresc să vină la festival o reducere de 10% la mai multe hoteluri şi pensiuni din Piteşti, aplicabilă la cumpărarea unui abonament standard sau VIP la Analogue Festival. Lista completă a unităţilor de cazare recomandate de festival este disponibilă pe www.analogue.ro.

Transport

Participanţii pot ajunge la festival cu maşinile personale sau cu autobuzele puse la dispoziţie de organizatori:

•           Cu maşina – se ajunge uşor din Bucureşti (1h30), Piteşti (20 min), Craiova (2h), Câmpulung (40 min), Braşov (2h30), Curtea de Argeş (50 min) etc. Sunt disponibile cel puţin 1.000 de locuri de parcare gratuite chiar lângă spaţiul de desfăşurare;

•           Cu trenul – până la Piteşti, apoi cu autobuzul până la Platoul Făget;

•           Cu autobuzul – transport gratuit cu plecare de la Hotel Ramada Piteşti şi de la Gara Sud Piteşti. Orele de preluare spre si dinspre festival sunt disponibile pe www.analogue.ro.

Noutăţi şi informaţii suplimentare despre Analogue Festival vor fi publicate în următoarea perioadă pe site-ul festivalului şi pe paginile oficiale: Facebook şi Instagram.

Despre Analogue Festival

Analogue este un festival care îmbină natura cu muzica şi care aduce în discuţie problematici actuale precum sustenabilitatea, limitele digitalului şi relaţiile interumane. Prima ediţie se va desfăşura în perioada 2-4 septembrie 2022, pe platoul Făget din Mioveni, cu sprijinul Primăriei Mioveni şi al Centrului Cultural din Mioveni.

Participanţii la festival vor putea alege între 3 scene muzicale, ateliere de creaţie şi mai multe zone de relaxare şi dedigitalizare, pentru o conexiune cât mai reală între oameni cu preocupări şi valori comune.

Festivalul îl are ca partener principal pe George, primul banking inteligent din România, o inovaţie BCR. George este un ecosistem digital financiar complet, care oferă 100% online, pe mobil sau desktop, toate serviciile de daily banking, chiar şi cele mai complexe. Cu peste 1,3 milioane de utilizatori în România şi 7 milioane în celelalte ţări din Centru şi Est, George a devenit cea mai populară platformă de digital banking din Europa şi este partener cu unele dintre cele mai mari festivaluri şi evenimente culturale din România.

Organizatori: CENTRUL CULTURAL MIOVENI, PRIMĂRIA ORAŞULUI MIOVENI, CONSILIUL LOCAL MIOVENI

Partener principal: George. Primul banking inteligent. Inovaţie BCR

Parteneri media: Radio ZU, Adevărul, Profit.ro

Sponsori: CIUC PREMIUM, PEPSI, DELTA INVEST, NATISAN MEDICINĂ GENERALĂ, P.P.DISTRIBUTORS ROMÂNIA, VECTRUM SOLUTIONS, ALPHA MAAP CREATIONS, CIPCOS MAR COMPLEX, OPTIMA, JULIUS MEINL, BECIUL DOMNESC COMPANIA

Parteneri locali: Supernova Shopping Center, Cinema Trivale

Contact: CENTRUL CULTURAL MIOVENI

Email: press@analogue.ro, Telefon: 0722 794 747

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.