Paştele este despre familie, despre reîntoarcerea acasă, despre toţi cei dragi strânşi în jurul mesei festive. Poate tocmai de aceea, ne dorim acum să găsim cele mai potrivite cadouri şi să ne amenajăm masa de Paşte cât mai spectaculos, special pentru această sărbătoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe SensoDays găseşti o mulţime de produse potrivite pentru masa festivă, pentru decorarea întregii case, dar si pentru cadouri originale, indiferent de stilul pe care ţi-l doreşti.

Modern, clasic sau romantic tu cum preferi?

Jucăuş sau tradiţional? Clasic sau în trend? Boem sau practic? Alege-ţi un stil, după care vezi mai jos sugestiile Sensodays.

Aceste recomandări îţi vor uşura mult munca şi te vor ajuta în organizarea unui Paşte de neuitat.

  • Stilul modern

Linii nonconformiste, culori îndrăzneţe, curburi elegante – designul şi conceptul sunt cele mai importante în cadrul stilului modern. Dacă îţi doreşti o astfel de masă de Paşte trebuie să te axezi pe acestea, iar pe SensoDays ai o mulţime de produse din care poţi alege.

Iti recomandăm noile tacâmuri Sambonet, a căror calitate o poţi admira in showroom-ul SensoDays, un set de servireVilleroy&Boch Crafted Breeze turcoaz sau un set de pahare din cristal Tritan Zwiesel.

  • Stilul clasic

Tradiţionalul nu se demodează niciodată, cu atât mai puţin de Paşte. Aşadar, formele şi elementele clasice, motivele pascale, dar şi cele florale, primăvăratice sunt foarte potrivite în această perioadă, mai ales dacă alegi să mizezi pe acest stil.

Aşadar, aşază pe masă un bol din porţelan de calitate premium de la Villeroy&Boch, parte a ediţiei anuale de Paşte 2023. Înveseleşte atmosfera cu o decoraţiune Bunny Tales sau serveşte bunătăţile tradiţionale pe o tavă elegantă, din inox, de la Sambonet.

  • Stilul romantic

Dacă ţi se potriveşte mai mult stilul romantic, boem şi visător, ar trebui să transmiţi asta şi prin alegerile pe care le faci pentru amenajarea mesei festive şi decorarea casei. Secretul stă în piese premium, de calitate, care să se potrivească întregii poveşti pe care o “spui” prin celelalte elemente.

Pentru asta, foloseşte-ţi toate simţurile: alege setul de la Maison Berger cu lampă catalitică şi parfum de magnolie, "culege" florile preferate şi aşază-le într-o vază LSA sau alege ceşcuţe şi farfuriuţe pentru cafea Mariefleur.

SensoDays îţi este aproape şi în această perioadă specială, cu o mulţime de produse de lux, parte a unor colecţii internaţionale. Un nume de top în industria de Home&Déco de la noi, SensoDays se află în peste 300.000 de case ale românilor, cu cel puţin un produs. Descoperă şi tu universul SensoDays şi alege-ţi produsele preferate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.