Altex România continuă să dezvolte reţeaua sa naţională de magazine şi inaugurează un nou magazin in oraşul Timişoara, judeţul Timiş. Noul magazin, care va fi deschis publicului începând cu 25 aprilie, devine cel mai mare centru de tehnologie din Timişoara şi împrejurimi, oferind o gamă variată de produse electro-IT şi categorii complementare, pe o suprafaţă comercială de peste 4.000 mp. În perioada 25 aprilie – 1 mai, clienţii vor avea ocazia să beneficieze de oferte speciale de deschidere în cadrul noului magazin Altex din Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul magazin face parte din strategia de dezvoltare a companiei care pune un accent pronunţat pe extinerea lanţului de magazine Altex. Prin deschiderea de la Timişoara se continuă promisiunea de a oferi clienţilor acces rapid şi uşor la o gamă largă de produse, la cel mai bun raport calitate-preţ, dar şi la servicii de calitate în beneficiul clientului, precum 2x diferenţa, livrare în doi oameni, click & collect.

"Ne angajăm să aducem cele mai noi produse şi soluţii pentru a răspunde nevoilor şi aşteptărilor clienţilor noştri. Trăim vremuri aflate într-o schimbare constantă, şi ori de câte ori reuşim să deschidem un nou magazin, în profida acestor schimbări, suntem deosebit de încântaţi. Magazinul din Timişoare va transforma experienţa comunităţii locale, oferind acces la tehnologie de ultimă generaţie la preţuri extrem de competitive.” a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Locaţia recent deschisă în 25 aprilie este situată situată pe bulevardul Liviu Rebreanu, nr. 183 în Timişoara, dispune de un stoc variat de produse şi este echipată cu tehnologie inovatoare. De asemenea, Altex continuă să îşi urmeze strategia de dezvoltare a energiei verzi şi reducerea amprentei de carbon şi pregăteşte implementarea unui sistem cu panouri fotovoltaice pe clădirea magazinului. În plus, pentru a sprijini utilizatorii de maşini electrice, în parcarea magazinului vor fi disponibile staţii de încărcare cu prize fast-charge.

În ziua deschiderii, noul magazin Altex din Timişoara are program extins, de la 8:00 la 21:00. Programul obişnuit al magazinului va fi de luni până duminică între orele 9:00 – 21:00. Toţi cei care vor vizita magazinul în ziua deschiderii vor fi întâmpinaţi cu o mulţime de surprize, precum modelare baloare, face-painting, păpuşi uriaşe, vată pe băţ şi îngheţată. Atmosfera va fi întreţinută de DJ-ul Adrian Şaguna, iar momentele artistice vor fi oferite de Barbarossa, o trupă renumită de percuţie şi se încheie cu un impresionat joc de artificii.

Special pentru acest eveniment magazinul oferă 50% reducere la dobânda standard la creditul pe loc în magazin şi până la 30 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere. Campania este supusă unor termene şi condiţii şi este valabilă în perioada 25 aprilie – 1 mai 2024 pentru achiziţia de bunuri, exclusiv din magazinul Altex Timişoara.

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piaţa de retail din România, cu peste 130 de magazine deschise în ţară. În peste trei decenii de la ȋnfiinţare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieţei de produse electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex şi-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor şi soluţii de finanţare accesibile.

Serviciul de 2X diferenţa versus alte magazine online sau offline asigură clienţilor cel mai mic preţ din România.

Altex şi-a diversificat, de-a lungul timpului, şi serviciile, nu doar produsele. Pentru a-şi ajuta clienţii să aibă acces la finanţare, Altex a înfiinţat Credex, o companie de credite de consum, 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.