La Casa Dimitrie Bolintineanu, monument istoric şi locaţie emblematică, se anunţă un eveniment dedicat Zilei Naţionale: "1 Decembrie la the villa. - O Experienţă Unică şi Magică", marcând totodată şi începutul pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă. Pe 1 decembrie, în intervalul orar 14:00 - 20:00, pe Strada Negustori Nr. 16, se va putea admira un brad din cetină de Nobilis realizat pe o structură metalică de 8 metri înălţime, se va putea servi mâncare tradiţională gătită de Chef Iulian Olaru, se vor organiza ateliere de realizat coroniţe şi mini brazi, coordonate de Florist Club România şi se vor putea face cumpărături de la târgul micilor antreprenori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Piesa centrală a evenimentului va fi bradul, o instalaţie de artă impresionantă, de 8 metri înălţime, simbol al inovaţiei şi creativităţii, amplasat într-o locaţie cu o puternică semnificaţie istorică, evaluată în 2023 la 6 milioane de euro, graţie lucrărilor de renovare realizate.

Evenimentul se va bucura de prezenţa lui Chef Iulian Olaru şi a reţetei sale speciale de fasole tradiţională. Este vorba despre o reţetă unică de fasole cu ciolan. Această delicatesă va aduce în prim-plan gusturile autentice ale României, într-o oală gigantică, în timp ce un show live şi grătarul vor completa atmosfera festivă.

Distracţia va fi întreţinută de Târgul Micilor Antreprenori. Copiii antreprenorilor din Romanian Business Club vor învăţa în mod practic ce înseamnă să ai o afacere. Ei îşi vor scoate propriile creaţii la vânzare alături de obiecte proprii, învăţând astfel valoarea şi importanţa folosirii banilor din puşculiţă într-o metodă eficientă.

Atmosfera de sărbătoare va fi completată de Florist Club România, care va realiza prin cei 20 de florişti prezenţi ateliere de coroniţe şi mini brazi. Participanţii vor putea realiza propria coroniţă de sărbători pe care o vor putea pune apoi la uşa casei.

"the villa.", Negustori 16 - Casa Dimitrie Bolintineanu, devine astfel mai mult decât o casă, devine o comunitate. În această locaţie istorică, veţi descoperi o comunitate caldă şi primitoare, potrivită pentru a sărbători împreună Ziua României şi pentru a întâmpina iarnă într-un cadru plin de farmec.

---

*Evenimentul: "1 Decembrie la the villa. - O Experienţă Unică şi Magică"*

*Locaţie:* Casa Dimitrie Bolintineanu, Str. Negustori Nr. 16

*Data şi Ora:* 1 Decembrie 2023, 14:00 - 20:00

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.