În sprijinul misiunii sale de a construi un viitor fără fum şi pentru a-i sărbători pe cei peste 27 de milioane de utilizatori ai sistemului de încălzire a tutunului numărul 1 din lume pentru fumătorii adulţi, Philip Morris Romania prezintă iniţiativa globală IQOS Together X. Iniţiativa are scopul de a sărbători alegerea făcută de milioane de utilizatori IQOS din întreaga lume — aceea de a renunţa la ţigări şi de a trece la alternative mai puţin nocive la continuarea fumatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prin platforma IQOS Together X, interacţionăm cu membri ai comunităţii IQOS din întreaga lume – o comunitate care include peste 27 de milioane de adulţi – şi i-am invitat pe câţiva dintre ei să ni se alăture la evenimentul global de la Atena,” a declarat Stefano Volpetti, President Smoke-Free Inhaled Products & Chief Consumer Officer, Philip Morris International. „Faptul că am văzut atât de mulţi membri ai comunităţii împreună la acest eveniment unic este o şansă pentru noi de a sărbători rolul lor în transformarea ţigărilor în artefacte de muzeu şi de a-i încuraja să pledeze pentru ca şi alţi fumători adulţi să treacă la produsele fără fum, dacă decid să nu renunţe.”

PMI şi-a asumat misiunea de a-i informa pe fumătorii adulţi, precum şi pe cei cărora le pasă de aceştia, cu privire la existenţa unor alternative mai puţin nocive, fără fum. De asemenea, îi încurajează pe fumători să facă o schimbare, dacă nu renunţă, şi susţin şi celebrează călătoria lor spre un viitor fără fum pentru a-i determina să fie încrezători în decizia lor de a renunţa la ţigări.

IQOS TOGETHER X evidenţiază puterea de a alege şi oferă experienţe alese de consumatorii adulţi. Iniţiativa, care s-a dezvoltat pe pieţele din întreaga lume în ultimele 6 luni, a integrat feedback din partea consumatorilor şi aduce laolaltă, în cadrul evenimentului global de la Atena, o selecţie de experienţe alese chiar de aceştia. IQOS Together X a fost conceput pentru a crea interacţiune cu comunitatea tot mai numeroasă de adulţi care au ales să renunţe la ţigări şi, astfel, accelerează progresul către viitorul fără fum.

Suntem încântaţi să găzduim primul eveniment global Together X aici, la Atena”, a declarat George Margonis, Managing Director of Greece, Cyprus, and Malta. „Papastratos este pionier al viitorului fără fum în Grecia şi suntem onoraţi să primim la noi consumatori adulţi din Grecia şi din întreaga lume. Aplaudăm alegerea pe care au făcut-o de a renunţa la ţigări şi vrem să le reamintim că fac parte dintr-o comunitate globală tot mai numeroasă de adulţi care au ales să facă o schimbare, benefică atât pentru ei, cât şi pentru sănătatea publică.”

Evenimentul IQOS Together X a avut loc pe 29 septembrie, la Ellinikon Park din Atena, Grecia, şi a reunit mii de membri ai comunităţii IQOS din 19 ţări din lume: Albania, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Cehia Republica, Estonia, Germania, Grecia, Italia, Kazahstan, Letonia, Lituania, Macedonia de Nord, Filipine, România, Serbia, Slovacia şi Elveţia. Transformarea Philip Morris International – şi eforturile sale de a eradica fumatul – se îmbină perfect cu transformarea Ellinikon Park, deoarece ambele folosesc soluţii inovatoare pentru a accelera progresul către alternative mai bune care răspund provocărilor din lumea reală.

Printre realizările şi iniţiativele PMI de a-i sprijini pe fumătorii adulţi care fac alegeri mai bune se numără următoarele:

• Din 2008, PMI a investit peste 10,5 miliarde USD pentru a dezvolta, fundamenta ştiinţific şi comercializa produse inovatoare fără fum pentru adulţii care altfel ar continua să fumeze, cu scopul de a opri complet vânzarea ţigărilor.

• PMI este singurul producător de tutun care s-a angajat public să elimine treptat ţigările.

• Produsele fără fum ale PMI sunt disponibile pentru vânzare în 80 de pieţe, iar PMI estimează că există aproximativ 27,2 milioane de utilizatori adulţi ai acestora.

• La 7 iulie 2020, FDA (Administraţia pentru Alimente şi Medicamente) a autorizat comercializarea sistemului IQOS de încălzire a tutunului ca produs din tutun cu risc modificat (MRTP) care permite afirmaţii despre impactul asupra sănătăţii, în urma unei evaluări ştiinţifice de către autorităţi.

• În 2020, Grecia a creat un regim de reglementare care permite declaraţii legate de sănătate în urma unei evaluări ştiinţifice de către autorităţi competente. O astfel de declaraţie de sănătate a fost aprobată pentru sistemul de încălzire a tutunului (THS), comercializat sub numele de IQOS.

(Articol susţinut de Philip Morrris România.)

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.