Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat, vineri seară, după înfrângerea din meciul cu FC Viitorul, scor 0-1, că formaţia sa nu merita să piardă şi a precizat că Lazar a primit gol de la kilometrul 50.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Asta este. Aţi văzut ce gol am luat. Aşa am pierdut şi etapa trecută la Iaşi, cu un gol de cascadorii râsului, acum nu mai vorbim. Ştiam că Viitorul pasează bine şi am încercat să cedăm puţin din posesie. În prima repriză tot noi am avut ocaziile mai clare. A venit acel şut de la kilometrul 50, care îţi taie tot elanul. Nu meritam să pierdem. Avem trei eşecuri, cu Steaua, Iaşi şi Viitorul şi toate golurile au venit în urma unor gafe monumentale", a spus Grigoraş, conform dolce-sport.ro.

Echipa FC Viitorul a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Pandurii Târgu Jiu, în primul meci al etapei a X-a şi a urcat pe poziţia a treia în clasamentul Ligii I.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Unicul gol al întâlnirii de la Drobeta Turnu Severin a fost marcat de Nedelcu, în minutul 73, cu un şut de la 35 de metri, la care portarul Lazar a scăpat balonul printre picioare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.