Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat, vineri, că a fost extrădat din Spania un bărbat condamnat la nouă ani de închisoare pentru spargerea a două bancomate. El se află deja într-un penitenciar din ţara noastră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Alina Gorgiu a anunţat, vineri, pe pagina sa de Facebook, extrădarea lui Gal Ernest.
 
Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
”În fiecare săptămână vă spun poveşti inedite cu tot felul de fugari. Fugarul pe care am reuşit să-l aducem azi noapte e unul cu o poveste mai specială, pentru că a gândit în maniera următoare: de ce să scoţi bani de la bancomat când poţi lua bancomatul cu totul? Aşa a gândit fugarul nostru de astăzi, pe care îl cheamă Gal Ernest, care a furat o maşină şi a spart nu unul, ci două bancomate. A fost condamnat de justiţia din România la 9 ani şi 28 de zile închisoare. S-a gândit să scape de pedeapsă, a fugit în Spania, autorităţile l-au identificat, am reuşit să-l extrădăm şi acum se află în penitenciarele din România. Mare grijă la ce faceţi!”, a transmis Alina Gorghiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.