Tehnicianul echipei Poli Timişoara, Ionuţ Popa, a cerut scuze pentru prestaţia jucătorilor săi timişorenilor şi celor care s-au uitat la meciul cu ASA Târgu Mureş, scor 0-0, din etapa a XXIII-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aş vrea să vorbesc despre joc. Le cer scuze timişorenilor şi celor care s-au uitat la televizor pentru jocul nostru. Sunt antrenorul echipei şi îmi cer scuze. Decât să mai jucăm aşa, mai bine renunţ, şi eu şi alţii antrenori. Am fost morţi. Doar Dumnezeu ne mai poate ajuta. Totul se decide în play-out. Trebuia să fie un om jumate la meci, nu 71 de spectatori, ce să vadă? Nu vorbesc de echipa adversă, dar a mea a fost realmente "fabuloasă", a declarat Ionuţ Popa la Digisport.

Echipa ASA Târgu Mureş a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, vineri, la Cluj-Napoca, în compania formaţiei Poli Timişoara, în etapa a XXIII-a a Ligii I.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Meciul s-a disputat pe arena Constantin Rădulescu din Cluj şi a fost arbitrat de Sebastian Colţescu.

Partida fusese programată iniţial la ora 17.30, dar a fost mutată de la ora 20.00, după amânarea meciului CSM Poli Iaşi - Astra Giurgiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.