Echipa FC Botoşani a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 5-0 (2-0), formaţia ACS Poli Timişoara, într-un meci restant din prima etapă a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile învingătorilor au fost marcate de I. Fulop '6, '52, Golofca '13, Astafei '49 şi L. Fulop '90+3 din penalti.

0-1: Istvan Fulop a transformat impecabil o lovitură liberă de la 17 metri lateral stânga, balonul lovind bara transversală înainte de a intra în poarta lui Straton.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

0-2: Astafei a fost lansat în adâncime, i-a pasat lui Golofca şi acesta a înscris cu un şut de la 9 metri, reuşind primul său gol în Liga I.

0-3: Istvan Fulop a pătruns în careu, i-a pasat în faţa porţii lui Astafei şi acesta a înscris din 3 metri.

0-4: Golofca a centrat din partea dreaptă, Istvan Fulop a preluat pe piept şi a marcat cu un şut din 4 metri pe sub Straton.

În minutul 87, Cătălin Doman (ACS Poli Timişoara) a simulat un fault, a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat de arbitrul George Găman.

0-5: Lorand Fulop a transformat penaltiul acordat pentru henţul în careu comis de Cânu.

ACS Poli Timişoara: Straton - Bocşan, Cânu, Şeroni, G. Neagu (Sorescu '32) - Artean, Cârstocea - Bărbuţ, Croitoru (Doman '66), Vădrariu - Elek (Al. Popovici '57). Antrenor: Ionuţ Popa.

FC Botoşani: Iliev - Miron, Ichim, Plămadă - Dimitrov, I. Fulop (Patache '57), Bordeianu, S. Popovici - Golofca, Astafei (Matulevicius '67), Greu (L. Fulop '82). Antrenor: Leo Grozavu.

Cartonaşe galbene: Şeroni '15, Doman '85, '87, Al. Popovici '90+1, Cânu '90+2.

Cartonaş roşu: Doman '87.

Arbitri: George Găman (central) - Adrian Popescu, Ionel Dumitru (asistenţi) - Viorel Flueran (rezervă).

Observatori: Cornel Sorescu, Romolos Gabor.

Meciul ar fi trebuit să aibă loc la 23 iulie, dar a fost amânată din cauza întârzierii în luarea unei decizii în cazul FC Rapid.

Clubul giuleştean a fost exclus din Liga I deoarece se află în faliment, fiind înlocuit cu gruparea timişoreană, care a retrogradase la finalul sezonului trecut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.