Federaţia Română de Tenis anunţă punerea în vânzare a biletelor la întâlnirea România - Belgia din turul I al Grupei Mondiale II a Fed Cup, cel mai ieftin tichet fiind de 90 de lei pe zi, la categoria a II-a.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La categoria I, un bilet costă 150 de lei pe zi. Tichetele pot fi achiziţionate online de pe site-ul bilete.ro.

Întâlnirea dintre România şi Belgia se va disputa în 11 şi 12 februarie 2017, în Sala Polivalentă din Bucureşti.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (11 februarie), urmând ca duminică (12 februarie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi, dacă mai este necesar, meciul de dublu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.