Atleta Joan Chelimo Melly, legitimată la Dinamo Bucureşti, a câştigat, duminică, semimamaratonul de la Paris, stabilind şi un nou record naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joan Chelimo Melly a încheiat cursa de 21,097 km, de la Harmonie Mutuelle Semi de Paris, cu timpul de o oră 6 minute şi 58 de secunde, potrivit organizatorilor.

”Calificată la Jocurile Olimpice din această vară, unde va alerga maratonul, Joan Chelimo Melly a câştigat astăzi prestigiosul semimaraton de la Paris, spulberând totodată şi recordul naţional al României în această probă”, a transmis Dinamo Bucureşti, clubul la care este legitimată sportiva antrenată de Carol Şanta.

Potrivit FR Atletism, recordul naţional la semimaraton era deţinut, din 2006, de Constantina Tomescu Diţă, care încheia cursa de la Chicago cu timpul de o oră 8 minute şi 7 secunde.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.