Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, a fost primită, în cadrul vizitei în SUA, de Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, care a amintit de vizita făcută de ea în România în mai 2022. ”Nu voi uita niciodată cum tu şi poporul român aţi primit cu braţele deschise refugiaţii care fugeau din Ucraina. A fost - şi încă este - cu adevărat o inspiraţie”, a afirmat Jill Biden.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Carmen, a fost minunat să te primesc la Casa Albă după ce tu m-ai întâmpinat cu atâta bunăvoinţă în România, în urmă cu doi ani. Nu voi uita niciodată cum tu şi poporul român aţi primit cu braţele deschise refugiaţii care fugeau din Ucraina. A fost - şi încă este - cu adevărat o inspiraţie”, a afirmat Jill Biden, într-o postare pe reţelele sociale.

Ea a postat două fotografii în care apare alături de Carmen Iohannis, una de la vizita actuală şi alta din urmă cu doi ani.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Atunci, Carmen Iohannis şi Jill Biden au vizitat o şcoală din Bucureşti, unde s-au întâlnit cu mai mulţi copii refugiaţi ucraineni şi cu mamelor acestora.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.