Atleta Andreea Panţuroiu s-a clasat, sâmbătă, pe locul 4 în finala probei de triplusalt, la Campionatele Mondiale de sală de la Birmingham.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Andreea Panţuroiu a avut sărituri care au măsurat 14,05 metri, 14,16, iar în finala de 8 a reuşit cea mai bună performanţă, 14,33 metri, cu care s-a clasat pe locul 4.

Medalia de aur a revenit sportivei Yulimar Rojas (Venezuela, 14,63 metri), urmată pe podium de Kimberly Williams (Jamaica, 14,48) şi de Ana Peleteiro (Spania, 14,40).

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Alte două reprezentante ale României la CM de sală de la Birmingham, Claudia Bobocea şi Anamaria Nesteriuc, au concurat joi şi vineri.

Bobocea a fost pe locul 13 la 3.000 metri (9:23.70 minute) şi a ratat finala la 1.500 metri (4:24.60 minute, locul 9 în seria a doua), iar Anamaria Nesteriuc s-a clasat pe locul 7 în seria a treia la 60 metri garduri (8.32 secunde), ratând semifinalele.

Duminică, în ultima zi a competiţiei, pentru România va lua startul Alina Rotaru, la săritura în lungime.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.