Mai mulţi adolescenţi au fost filmaţi în timp de distrug cablul metalic al unei tiroliene amplasate într-un parc din municipiul Râmnicu Vâlcea realizat în cadrul unui proiect derulat din fonduri europene. Primăria oraşului anunţă că tinerii au forţat tiroliana destinată copiilor sub 14 ani şi au distrus cu intenţie cablul acesteia. Ei au fost prinşi, identificaţi şi li se va cere să plătească pentru pagubă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc săptămâna aceasta, în parcul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea, inaugurat în urmă cu nici două luni după ce a fost amenajat cu fonduri europene. 
„Marţi, 11 aprilie, în jurul orei 21.00, un grup de adolescenţi cu vârsta de 16 ani a forţat tiroliana din Parcul Ostroveni – în pofida regulilor afişate la loc vizibil, ce menţionează că echipamentul nu poate fi utilizat decât de copii cu vârsta mai mică de 14 ani - reuşind să rupă, cu intenţie, cablul de oţel zincat al acestei structuri. În urma observării acestor fapte de către operatorul dispecer al sistemului de supraveghere video din parc, echipajul de Intervenţie Rapidă al Poliţiei Locale s-a deplasat în zonă şi în mai puţin de o oră a reuşit identificarea adolescenţilor, care urmează să fie sancţionaţi pentru distrugerea de bunuri publice, totodată fiind obligaţi la plata costurilor reparării tirolianei, estimate la aproximativ 1500 lei”, a transmis Primăria Râmnicu Vâlcea. 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Tiroliana fusese pusă în funcţiune în 23 februarie anul acesta, odată cu inaugurarea parcului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.