Optsprezece construcţii uşoare din elemente modulate vor fi alocate unor spitale din Argeş, Bistriţa-Năsăud, Dolj şi Timiş pentru organizarea de puncte de vaccinare şi triaj epidemiologic, ca urmare a deciziei CNSU.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Având în vedere solicitările Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale şi Instituţiei Prefectului din judeţele Argeş, Bistriţa-Năsăud, Dolj şi Timiş, referitoare la alocarea unor construcţii uşoare din elemente modulate dotate cu sisteme de încălzire pentru organizarea punctelor de vaccinare şi triaj observaţional/epidemiologic pe teritoriul judeţelor Argeş, Bistriţa-Năsăud, Dolj şi Timiş, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat Hotărârea 117 privind scoaterea de la rezervele de stat a optsprezece astfel de construcţii. 

Trei astfel de construcţii, cu sisteme de încălzire, vor fi alocate punctelor de triaj observaţional/epidemiologic la Spitalul de Pediatrie Piteşti din judeţul Argeş. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Alte opt, cu sisteme de încălzire, vor fi trimise la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Spitalul Orăşenesc „George Trifon” Năsăud şi la Spitalul Orăşenesc Beclean din judeţul Bistriţa-Năsăud. 

Şase construcţii uşoare din elemente modulate dotate cu câte un sistem de încălzire şi fiecare dintre ele cu patru paturi echipate cu cazarmament, sunt pentru organizarea punctelor de triaj observaţional/epidemiologic la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, Spitalul Clinic Municipal Filantropia Craiova şi Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş Craiova din judeţul Dolj. 

O altă construcţie uşoară cu sistem de încălzire este destinată Spitalului Orăşenesc Făget din judeţul Timiş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.