Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi Aladin Georgescu a participat la inaugurarea unui bazinul de înot din Drobeta Turnu Severin. „În anul 2019, Guvernul PSD a aprobat printr-o hotărâre de guvern finanţarea acestui proiect, în 2021 au început efectiv lucrările, iar după un drum greu, cu multă muncă, dar frumos, am ajuns în momentul mult aşteptat, redarea lui mehedinţenilor”, a spus el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Evenimentul de inaugurare a bazinului de înot a fost un moment deosebit de important, pentru judeţul Mehedinţi şi pentru toţi cei care au pus umărul la reabilitarea şi modernizarea obiectivului! În anul 2019, Guvernul PSD a aprobat printr-o hotărâre de guvern finanţarea acestui proiect, în 2021 au început efectiv lucrările, iar după un drum greu, cu multă muncă, dar frumos, am ajuns în momentul mult aşteptat, redarea lui mehedinţenilor. Personal, am satisfacţia lucrului bine făcut şi a respectării angajamentului pentru cetăţenii judeţului Mehedinţi şi ai municipiului Drobeta Turnu Severin. Munca pe care de peste 8 ani, am pus-o în slujba judeţului Mehedinţi este investiţii pentru oameni, despre dezvoltarea serviciilor de care să beneficieze locuitorii judeţului, fie că este vorba despre condiţii bune de circulaţie, despre acces la servicii de sănătate, despre unităţi de agrement, sport şi relaxare, cum este bazinul de înot, la care să aibă acces de la cei mai mici, la cei mai mari cetăţeni ai judeţului! Vă asigur că tot ce am promis în ceea ce priveşte investiţiile în judeţul Mehedinţi, voi duce la bun sfârşit, iar cu voia dumneavoastră şi prin alegerile pe care le facem cu toţii la fiecare patru ani, vom implementa şi altele! Le mulţumesc tuturor celor care au avut o contribuţie mai mică sau mai mare în realizarea acestui obiectiv!”, a scris Aladin Georgescu, joi pe Facebook.

El a mai spus că „bazinul se deschide pentru cei care vor să participe la orele de înot sau să se bucure de zonele de relaxare începând cu data de 8 mai”.

„Le mulţumesc pentru prezenţa la evenimentul de astăzi, Preasfinţitului Nicodim, Episcopul Severinului şi Strehaiei, întâiul ierarh al judeţului Mehedinţi, care a şi sfinţit obiectivul, domnului Mihai Ghigiu, şeful Cancelariei Prim-ministrului Marcel Ciolacu, pentru faptul că de Ziua Tineretului a fost alături de noi, vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor, fost ministru al Dezvoltării, omul care a susţinut demararea acestei investiţii, deputatul Daniel Suciu, europarlamentarului Claudiu Manda şi antrenorului federal, Silviu Anastase, care a reprezentat Federaţia Română de Nataţie! Le mulţumesc pentru prezenţă prefectului judeţului Mehedinţi, Alin Isuf, parlamentarilor de Mehedinţi, Liviu Mazilu şi Alin Chirilă, secretarului de stat, Bogdan Simcea, primarului Marius Screciu şi tuturor partenerilor Consiliului Judeţean Mehedinţi care au fost alături de noi! Îi felicit pe copiii antrenaţi de Alin Nistor, care au intrat pentru prima dată în bazin şi ne-au demonstrat câtă nevoie aveau de un astfel de obiectiv!”, a conchis Georgescu.
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.