Partidul Naţional Liberal a transmis, joi, prin intermediul unui comunicat de presă, că ”se delimitează de comportamentul manifestat de consilierul PNL Mihai-Bogdan Bicsi”, în urma unor fotografii ofensatoare postate pe o reţea de socializare, organizaţia judeţeană propunând excluderea acestuia din partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Partidul Naţional Liberal se delimitează de comportamentul manifestat de consilierul PNL Mihai-Bogdan Bicsi în urma unor fotografii ofensatoare postate pe o reţea de socializare. Conducerea Organizaţiei PNL Suceava a propus forurilor statutare excluderea acestuia din Partidul Naţional Liberal. Propunerea de excludere urmează să fie validată în următoarea şedinţă a filialei”, a transmis Departamentul de comunicare al PNL. 

”PNL dezaprobă ferm astfel de comportamente şi atitudini”, mai spus liberalii.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Mihai Bogdan Bicsi, consilier PNL în cadrul Consiliului Local Suceava, a fost fotografiat în timp ce ţinea în mână o drujbă îndreptată spre capul unei persoane îmbrăcată în portocaliu, care se afla în genunchi, legată cu o funie şi cu capul aşezat pe un buştean, imagine asemănătoare cu execuţiile teroriştilor ISIS.

Fotografia a fost publicată pe Facebook şi avea la descriere ”Terorist ISIS capturat la Voroneţ”.  Fotografia a adunat aproape 100 de like-uri, dar şi zeci de comentarii. ”De râsul lumii. Cum poţi să faci asemenea poze? Cu asta nu este de glumit”, a scris o persoană la fotografie. 

Consilierul local liberal apare, într-o altă fotografie, ţinând în mână o seceră şi un ciocan, un simbol folosit pentru reprezentarea comunismului şi al partidelor comuniste. 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.