PNL Paşcani anunţă joi că va face plângere penală împotriva conducerii PSD Paşcani pentru infracţiunea de oferire sau dare de bani, de bunuri ori de alte foloase în scopul determinării alegătorului să voteze sau să nu voteze o anumită listă de candidaţi ori un anumit candidat. Liberalii prezintă mai multe imagini cu social-democraţi împărţind pachete cu alimente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PNL Paşcani va face plângere penală împotriva conducerii PSD Paşcani pentru infracţiunea de oferire sau dare de bani, de bunuri ori de alte foloase în scopul determinării alegătorului să voteze sau să nu voteze o anumită listă de candidaţi ori un anumit candidat. Imaginile surprise în această săptămână arată că PSD Paşcani nu se dezminte şi, sub masca unor acţiuni "filantropice" încearcă, în plină precampanie electorală, să corupă alegătorii”, anunţă filiala PNL Paşcani.

Liberalii afirmă că, ”dacă săptămânile trecute au fost mai discreţi, organizând aşa zise pelerinaje la mănăstiri, săptămâna aceasta au lăsat deoparte orice prudenţă şi au luat cu asalt municipiul, împărţind, după liste, pachete cu alimente iar estimarea ar fi de 1200 de astfel de pachete”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”După ce a ţinut oraşul în subdezvoltate timp de 30 de ani, astăzi, Dumitru Pantazi, mânat de frica faptului că în curând va trebui să dea socoteală pentru toate faptele sale şi în acelaşi timp orbit de lăcomia sa pentru pământ, este dispus să cheltuie sume ameţitoare, în speranţa că va mai păcăli încă o dată păşcănenii. Coruperea alegătorilor este fapta penală, însă pentru Dumitru Pantazi încă o infracţiune nu mai contează şi sacrifică tineri din PSD care accepta să-şi compromită viitorul”, afirmă PNL.

”Pe 9 iunie, cetăţenii de bună-credinţă din Paşcani, cei mulţi şi tăcuţi vor alege progresul şi normalitatea, astfel încât politicienii de tipul lui Dumitru Pantazi să fie trimişi definitiv la groapa de gunoi a istoriei”, mai spun liberalii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.