Marcel Ciolacu a declarat că „adevăratul virus în România se numeşte neglijenţă, incompetenţă, pe scurt PNL, iar singurul vaccin anti-Orban este votul”. Liderul PSD a adăugat că Executivul liberal trebuie oprit prin vot, la alegerile parlamentare din 6 decembrie. La rândul său, reprezentantul României la OMS şi cel care deschide lista PSD la Camera Deputaţilor în Bucureşti Alexandru Rafila a prezentat câteva măsuri propuse de partid pentru ca oamenii să poată vota în siguranţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„România a avut un mare ghinion, ghinionul celui mai incompetent Guvern în perioada celei mai mari crize sanitare care a lovit România, în ultimii 30 de ani. Adevăratul virus în România se numeşte neglijenţă, incompetenţă, pe scurt PNL. Iar singurul vaccin anti-Orban este votul. Trebuie să îl oprim pe Orban să închidă şcoli, biserici, să îl oprim pe Cîţu să facă noi şi noi împrumuturi, să o oprim pe Anisie să ne distrugă copiii. Pe 6 decembrie trebuie să ne luăm viaţa înapoi. Pe 6 decembrie trebuie să ne salvăm”, a declarat Marcel Ciolacu, joi într-o conferinţă de presă.

Alexandru Rafila a vorbit despre faptul că reprezentanţii PSD în secţiile de votare vor fi implicaţi direct în asigurarea siguranţei votului pentru români, în ziua alegerilor.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

„Prin acest demers toţi reprezentanţii PSD în secţiile de votare vor fi implicaţi direct în siguranţa votului. Prezint câteva măsuri simple: să meargă pe tot parcursul zilei, pentru a evita aglomeraţia, să poarte corect o mască nouă, să îşi dezinfecteze mâinile la intrarea şi ieşirea din secţie, să respecte semnele, să evite apropierea la o distanţă mai mică de 1,5 metri, să respecte indicaţiile personalului din secţia de vot. E datoria Guvernului să informeze cetăţenii cum trebuie solicitată urna de vot în caz de izolare, carantinare sau îmbolnăvire”, a explicat Rafila.

El a precizat că este necesară o testare extinsă şi înfiinţarea unor centre locale de recoltare

„Testarea extinsă pentru cei simptomatici şi contacţii lor este esenţială, trebuie să înfiinţăm centre locale de recoltare, consilierea şi post testarea”, a completat Rafila.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.