Liderul minorităţii republicane Mitch McConnell a fost spitalizat după ce a căzut la un hotel, la Washington, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Liderul McConnell s-a împiedicat astă seară la o cină privată, într-un hotel. A fost internat la spital şi primeşte îngrijiri”, anunţă într-un comunicat un purtător de cuvânt al senatorului din Kentucky, fără să ofere alte detalii.

El a căzut la Hotelul Waldorf Astoria din Washington, potrivit unei surse la curent cu incidentul.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Mitch McConnell, în vârstă de 81 de ani, este cel mai logeviv lider republican în Senat, care a contribuit la atingerea priorităţilor Grand Old party (GOP), inclusiv la dominarea Curţii Supreme de către magistraţi conservatori, reducerea impozitelor în mandatul lui Donald Trump şi darea peste cap a agendei legislative democrate în Congres.

McConnell a căzut şi şi-a fracturat umărul acasă, în Kentucky, în 2019.

Senatorii democraţi John Fetterman din Pennsylvania şi Dianne Feinstein din California au fost spitalizaţi în ultima perioadă, primul pentru a se trata de depresie, iar Feinstein pentru a se trata de zona zoster. Ea a anunţat marţi pe Twitter că se recuperează acasă.

Democraţii deţin o majoritate fragilă, de 51 de voturi în Camera Superioară a Congresului, în urma alegerilor de la jumătate de mandat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.