Un tânăr de 20 de ani care monta tablă pe acoperişul unei case din Iaşi s-a electrocutat. Victima a fost transportată la spital, fiind conştientă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Forţe şi mijloace de intervenţie se deplasează în municipiul Iaşi, strada Viticultori, pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generate prin electrocutarea unei persoane. La locul solicitării se deplasează o autospecială de intervenţie cu modul de descarcerare şi acordarea primului ajutor calificat, o autospecială pentru salvări de la înălţime şi echipajul de terapie intensivă mobilă, cu medic”, a transmis, joi, ISU Iaşi.

Sursa citată a precizat că victima este un bărbat de aproximativ 20 de ani, care a fost preluat conştient de către echipajul medical sosit la locul solicitării pentru a fi transportat la spital.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit primelor date, victima monta pe o casă tabla acoperişului, iar în momentul manevrei a făcut arc electric cu firele de tensiune de deasupra casei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.