Un nou spectacol „Masha şi Ursul” va fi prezentat în perioada 11 - 18 mai la Bacău, Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spectacolul cu durata de 1 oră şi 20 de minute recomandat copiilor cu vârste de peste 2 ani va fi prezentat la Teatrul de Vară din Bacău, pe 11 mai, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 12 mai, iar la Casa Studenţilor din Cluj-Napoca, pe 18 mai.

Pornind de la un basm popular rusesc, „Masha şi Ursul” spune povestea unei fetiţe ce locuieşte în pădure alături de ursul Michka şi de alte animale. Desenul animat s-a bucurat de un succes enorm, canalul de YouTube care îi este dedicat fiind printre primele zece cele mai vizionate din lume, iar episoadele au fost traduse în 25 de limbi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

„Masha şi Ursul – poveste cu detectivi”, o producţie licenţiată a studiourilor Animaccord, aduce pe aceeaşi scenă personajele preferate ale celor copiilor, mascote, dar şi elemente de acrobaţie şi circ,baloane uriaşe de săpun.

Biletele la spectacolul „Masha şi Ursul – O poveste cu detectivi” pot fi cumpărate din reţeaua Eventim şi de la casele de bilete ale sălilor. Până pe 31 martie ele au preţuri cuprinse între 45 şi 200 de lei, pentru Bucureşti, între 50 şi 130 de lei, pentru Bacău, şi de 72 şi 110 lei, pentru Cluj-Napoca. După 1 aprilie, preţurile vor fi cuprinse între 50 şi 200 de lei, pentru Bucureşti, între 55 şi 130 de lei, pentru Bacău, şi de 80 şi 110 lei, pentru Cluj-Napoca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.