NN România va reduce anul acesta comisioanele pentru pensii facultative de la 4,95% la 1,5%, respectiv 1,7%, după ce va primi aprobarea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), a declarat marţi directorul general NN Asigurări de Viaţă, Marius Popescu, într-o conferinţă de presă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

NN România intenţionează să ieftinească produsele de investiţii şi de economisirii de aceea la începutul anului a redus comisionul pentru asigurări de viaţă cu componentă investiţională de la 5% la 1,5%.

Compania face demersuri să reducă comisioanele şi în cazul pensiilor facultative. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

“Am trimis către ASF propunerea noastră de prospect pentru fondul de pensii private facultative, şi în această propunere se regăseşte 1,5% pentru fondul NN Activ, care nu este un fond garantat, şi 1,7% pentru fondul NN Optim, care este fondul nostru garantat”, a spus Popescu.

Grupul intenţionează ca în acest an să crească vânzările de protecţie.

“Există un deficit de protecţie de deces, invaliditate. (...) Vrem să creştem nivelul de penetrare a acestui proces”, a menţionat Popescu.

Activele financiare administrate de NN Asigurări de Viaţă au ajuns la 3,26 miliarde lei în 2016, cu 7,7% mai mult faţă de nivelul de 3 miliarde de lei atins anul anterior.

Primele brute subscrise au fost de 661,7 milioane de lei la finalul anului 2016, în creştere cu 5,2% faţă de 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.