Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti anunţă lansarea licitaţiilor privind închirierea spaţiilor comerciale din aeroportul Henri Coandă pentru vânzarea în regim duty-paid, cu amănuntul/presă şi a celor pentru produse alimentare şi băuturi (restaurant, cafenele etc.). Contractele de închiriere se încheie pentru o perioadă de 10 ani. Procedurile de licitaţie deschisă se desfăşoară prin Bursa Română de Mărfuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Licitaţia pentru spaţiile de retail - duty-paid, articole de presă şi papetărie, obiecte de strictă necesitate pentru călătorie - vizează un pachet unic de 21 de locaţii din aeroport, cu o suprafaţă totală de 1.998 mp, situate în toate zonele din terminalele de pasageri, Plecări şi Sosiri, iar durata contractului de închieriere este de 10 ani de la data semnării contractului.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Licitaţia pentru închirierea spaţiilor comerciale pentru dezvoltarea şi operarea spaţiilor comerciale pentru produse alimentare şi băuturi se face pentru două pachete. Primul pachet include 11 unităţi cu o suprafaţă cumulată de 1.508 mp, iar cel de-al doilea 9 unităţi cu o suprafaţă cumulată de 1.156 mp.
 
”Întrucât nu este posibil ca acelaşi ofertant să câştige ambele pachete pentru produse alimentare şi băuturi, se vor organiza două licitaţii separate, iar câştigătorului primului pachet licitat nu i se va permite să participe la etapa de strigare a ofertei financiare pentru pachetul al doilea. În plus, niciunul dintre ofertanţii câştigători ai celor două pachete menţionate nu va putea participa la licitarea pachetului ”vendomate”, ce va fi organizată ulterior. Companiile interesate pot depune ofertele până în data de 5 decembrie (retail), respectiv 8 decembrie 2023 (produse alimentare şi băuturi)”, precizează Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.