Deputatul PNL Ionuţ Stroe anunţă joi că plenul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei a adoptat rezoluţia care încheie procesul de monitorizare pentru Albania, ca urmare a raportului său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Adoptat! Plenul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei a adoptat în această seară rezoluţia care încheie procesul de monitorizare pentru Albania, ca urmare a raportului meu.Acest moment marchează finalul unei misiuni importante, de peste un an, în care am avut nenumărate întâlniri şi discuţii cu toate forţele politice din Albania, cu societatea civilă, cu parlamentul, zona justiţiei şi guvernul albanez. Am reuşit o radiografie obiectivă şi clară a situaţiei din Albania”, transmite liderul PNL Sector 4.

Potrivit lui Stroe, ”azi este o zi istorică pentru Albania, care se afla sub monitorizare din anul 1995”.

”Este o onoare pentru mine să fi contribuit la acest moment. Acesta este rolul Consiliului Europei, de a ghida, ajuta şi susţine statele membre pentru a-şi consolida democraţia, statul de drept şi respectarea drepturilor omului”, a mai scris Stroe pe Facebook.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.