Prinţul William a dat marţi câteva veşti despre prinţesa Kate şi familia sa, în timpul unei vizite oficiale la un centru de prevenire a sinuciderilor din Newcastle, relatează BFMTV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vă supăraţi dacă vă întreb cum se simt soţia şi copiii dumneavoastră?" a fost întrebat prinţul de Wales de o femeie. El a răspuns: "Toţi sunt bine, mulţumesc. Da, suntem bine", a întărit el.

Prinţul de Wales, moştenitorul Coroanei britanice, şi-a reluat angajamentele oficiale la 18 aprilie, după o pauză în care a fost alături de soţia şi copiii săi. Prinţesa Kate, soţia foarte populară a moştenitorului tronului, a dezvăluit într-o înregistrare video, la 22 martie, că suferă de cancer, fără a preciza natura acestuia, dar a spus că a început chimioterapia preventivă şi a mărturisit că a fost un "şoc uriaş".

În mesajul său, prinţesa a precizat că i-a luat ceva timp pentru a le da vestea copiilor săi şi pentru a le explica boala sa "într-o manieră adecvată". Anunţul bolii sale a pus capăt, de asemenea, unor săptămâni de zvonuri nebuneşti care au circulat pe reţelele sociale cu privire la starea ei de sănătate. Kate a suferit în ianuarie o operaţie abdominală de natură neprecizată. Iniţial, s-a spus că prinţesa va avea nevoie de o recuperare destul de îndelungată, până după Paştele catolic.

La sfârşitul lunii martie, cuplul princiar şi copiii lor nu au participat la tradiţionala slujbă de Paşte de la capela St George din vestul Londrei, care a avut loc la o săptămână după anunţul că prinţesa suferă de cancer. Kate nu a mai apărut în public de când a anunţat că a fost diagnosticată cu cancer.

Pe 23 aprilie, Kate a postat pe reţelele sociale o fotografie a fiului ei cel mic, Louis, pentru a marca ziua de naştere a acestuia. Luni, prinţul şi prinţesa de Wales au dezvăluit, de asemenea, o fotografie inedită cu ocazia aniversării nunţii lor.

Regele Charles al III-lea, care suferă şi el de cancer, şi-a reluat marţi angajamentele oficiale şi a dat publicului veşti liniştitoare despre starea sa de sănătate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.