Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului Ştefan-Radu Oprea a anunţat că, în timpul dialogului purtat cu Ministrul Comerţului şi Industriei al Statului Qatar, Sheikh Mohammed Bin Hamad Bin Qassim Al-Abdullah Al-Thani, a identificat posibilităţi de colaborare pentru companiile româneşti, iar un exemplu ar fi interesul Qatar Airways de a crea un centru de mentenanţă în Doha şi de a integra companiile româneşti în lanţul lor de aprovizionare cu piese de schimb.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În cadrul vizitei delgaţiei Guvernului României conduse de premierul Marcel Ciolacu am întâlnit comunitatea românească de aici, datorită căreia numele României este asociat cu seriozitatea şi profesionalism. Statul Qatar poate deveni un partener extrem de important pentru ţara noastră. Discuţiile purtate cu oamenii de afaceri qatarezi, cu reprezentanţii Autorităţii de Investiţii din Qatar (QIA), fondul suveran de investiţii al Statului Qatar, ne-au oferit ocazia pentru a prezenta oportunităţile unor investiţii solide, de peste 15 mld. dolari, în economia românească. Oamenii de afaceri din Qatar şi-au exprimat interesul de a investi în mari proiecte de infrastructură şi energie, dar şi în cel al turismului”, a scris Ştefan-Radu Oprea, joi pe Facebook.

„În timpul dialogului purtat cu Ministrul Comerţului şi Industriei al Statului Qatar, E.S. Sheikh Mohammed Bin Hamad Bin Qassim Al-Abdullah Al-Thani am identificat posibilităţi de colaborare pentru companiile româneşti”, iar „un exemplu ar fi interesul Qatar Airways de a crea un centru de mentenanţă în Doha şi de a integra companiile româneşti în lanţul lor de aprovizionare cu piese de schimb”.

„Am invitat o delegaţie de experţi pentru a cunoaşte companiile româneşti din acest domeniu, dar şi pentru a identifica posibilităţile de asigurare a mentenanţei aeronavelor Qatar Airways în România”, a completat Oprea..

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.